Dnevni horoskop za sredo, 1. novembra 2023

31. oktober 2023

Dnevni horoskop za sredo, 1. novembra 2023

31. oktober 2023

Občutljive energije, nakopičene misli in tesen stik s čustvenim doživljanjem vas lahko popeljejo v nihanje razpoloženja.

Odličen čas, da nekomu odpustite ter da v miru razčistite s preteklimi odločitvami. Zanimivi zaključki, ki se bodo prepletali na področju odnosov, bodo dovolj zreli da zagrizete vanje. V negativnem smislu se lahko pojavita brezobzirnost in želja po prevladi, ki pa jo bo, če želite umirjeno delovati, treba utišati. (Vir: Horoskop.si)

OVEN 
Všeč vam bo, da boste s svojo klepetavo in optimistično naravo v krogu družinskih vezi ponovno v središču. Nezadovoljstvo nekoga drugega vas tokrat niti malo ne bo zanimalo.

BIK 
Vživeli se boste v čustva ljudi v vaši bližini, zato pozorno prisluhnite, ko se vam bodo želeli izpovedati. Ni se vam treba prerivati v ospredje, priložnost vas bo tokrat dohitela.

DVOJČKA 
Pozorni boste na okoliščine, s katerimi se drugi ne bodo ukvarjali, zato boste znali postreči z zanimivimi opažanji. Preverite vse, kar je povezano s pomembnimi premiki. 

RAK 
Kljub stabilni energiji, ki jo bo prebujala luna v znamenju dvojčkov, boste občutljivi. Že napačen pogled vas bo spravil v slabo voljo, najbolj pa vas bo zadelo na osebnem področju. 

LEV 
Zdi se, kot da ne morete ujeti ravnotežja, vendar se tokrat nikar ne trudite preveč, raje se prepustite dnevnemu dogajanju in skušajte razne težave in obremenitve postaviti malce na stran. 

DEVICA 
Z energijo, ki se bo prepletala na družinskem področju, boste danes zelo zadovoljni. Učili se boste od tistih, ki so boljši. Nekdo vas bo poklical in vam sporočil zanimivo novico.

TEHTNICA 
V hipu vam bo jasno, zakaj vam nekdo daje komplimente ali ponuja svojo pomoč. Poslovili se boste od nečesa, kar več kot dobrodošlo. Na ta način boste končno naredili prostor za novosti.

ŠKORPIJON 
Če vas prijatelji večkrat pokličejo, naj vam to ne predstavlja obveznosti, ampak sprostitev. Če se boste doma spustili v boj z nasprotnikom, boste vse skupaj še bolj zapletli.

STRELEC 
Odnosi se bodo zaostrili, kar vas lahko notranje obremeni, saj ste najbolj zadovoljni, ko je vse skupaj sproščeno. Kljub vsemu na področju ljubezni ne ovinkarite glede svojih želja. 

KOZOROG 
Najprej skušajte poskrbeti za dobro počutje tam, kjer se nahajate, vendar tudi z osebnimi odločitvami, ki so za vas v prihodnje ključnega pomena, nikar ne odlašajte preveč. 

VODNAR 
Izogibajte se temu, da bi se nekomu s preveč direktnim in sarkastičnim pristopom zamerili. Našli boste povezavo tako sami s seboj kot tudi z osebo, ob kateri vam zaigrajo čustva.

RIBI 
Lahko, da bo dogajanje sprva precej stresno, vendar se boste hitro potolažili, saj bodo ob vas osebe, ki vas znajo potolažiti ter spraviti v dobro voljo. Poudarjeno bo medsebojno spoštovanje.

Prispevek je prvotno objavljen na Žurnal24.

Avtor
Piše

Uredništvo

Style. Več novic

New Report

Close