Dnevni horoskop za sredo, 16. marca 2022

15. marec 2022

Dnevni horoskop za sredo, 16. marca 2022

15. marec 2022
Foto: Pexels

Sedaj je pravi čas, da se usmerite v spomladansko čiščenje, ter da se znebite vseh nepotrebnih drobnarij, ki vam polnijo omare in police.

Vse, česar se boste lotili, bo od vas zahtevalo potrpežljivost in zbranost. V negativnem smislu boste kritični, zato ne boste sposobni sprejeti težav drugih.

OVEN

Zaradi vpliva lune v devici boste razpoloženi za delo in pripravljeni vztrajati. Pazite, da ne bo vaša zbranost upadla pod vplivom dogodkov na čustvenem obzorju.

BIK

Pri pomembnem pogovoru bodite čim bolj jasni in brez dlake na jeziku. Imejte več posluha tudi za drobne malenkosti. Prav kmalu se bo izkazalo, kaj si kdo misli.

DVOJČKA

Morda boste nekoliko manj pristranski kot ste običajno. Nekaj boste sprejeli precej mirno in ugotovili, da je to edina pot do vsaj začasne rešitve. Več časa preživite s prijatelji.

RAK

Kočljiva situacija vas bo usmerila v intenzivne procese na čustvenem področju. Če se odločate o pomembnih premikih, bi bilo priporočljivo še nekoliko počakati.

LEV

Nekaj prijaznih besed bo rešilo zoprno situacijo v kateri ste se nahajali. Skušajte še naprej delovati spodbudno, čeprav še sami niste povsem prepričani v določene zadeve.

DEVICA

Zaradi ugodnih vibracij boste veselega razpoloženja. Pri delu vam trenutni konflikt ne pomeni veliko, z mislimi boste nekje drugje. Izboljšan ljubezenski odnos vas bo motiviral k dejanjem.

TEHTNICA

Hiter življenjski tempo vam zaradi notranjega zadovoljstva ni odveč, prav nasprotno, prebuja se vaša tekmovalnost, s katero se boste končno lahko prebili do vrha.

ŠKORPIJON

Prihajajo nežne vibracije, zato se boste bolj posvečali svojim najdražjim. Bolj boste spontani in sproščeni, bolj boste uživali v nepričakovani razpoloženjski spremembi.

STRELEC

Počasi prihaja ugodno obdobje, v katerem se boste srečali s pozitivnimi spremembami in bolj konkretnimi rešitvami določenih zapletenih situacij, povezanih s preteklostjo.

KOZOROG

Danes se držite dogovorov. Nobena nepričakovana obveznost, zunanja okoliščina ali sijajna priložnost zaradi lune v znamenju device ne bo dovolj dober izgovor.

VODNAR

Ne vdajajte se temnim mislim. Čeprav navidezno ohranjate optimizem, se globoko v sebi zavedate, da je to le upanje. Počasi se bo potrebno postaviti zase.

RIBI

Pomembna situacija vas usmerja tja, kjer so dobri rezultati in zadovoljstvo. Pozitivna energija vas bo spremljala tudi na čustvenem področju, kjer boste pristni.

Prispevek je bil prvotno objavljen na Žurnal24.

Avtor
Piše

T. Š.

Style. Več novic

New Report

Close