Dnevni horoskop za sredo, 18. maja

17. maj 2022

Dnevni horoskop za sredo, 18. maja

17. maj 2022
Foto: Pexels

Brzdajte ostre besede, izognite se kritiziranju, predvsem pa skušajte delovati bolj prilagodljivo.

Odpravite se na lepše, zagotovo se bo nekje nekaj dogajalo, kar je lahko rešitev, da se znebite nestrpne energije. Bodite pozorni, da boste vse skupaj nadaljevali po svoji premišljeni poti.(Vir: horoskop.si)

OVEN 
Počakajte dopoldan, ko bo luna še v strelcu glede stanovanjskega ali pravnega vprašanja, ne glede na nepotrpežljivost. Prav tako pazite v službi, kjer nekdo do vas ni najbolj iskren.

BIK 
Ne čudite se, če vam bo vse, česar se boste lotili šlo narobe. Iskreno priznanje, da ste za večje zaplete krivi sami, vam bo povrnilo vero v svetlejši trenutek, ki se bo kmalu zarisal na obzorju.

DVOJČKA
Zjutraj, ko bo luna še v strelcu se boste lahko pohvalili z novimi spoznanji, zaradi katerih boste sprejemali zanimive odločitve. Harmonično boste razpoloženi, tako v ljubezni kot tudi v karieri.

RAK
Načrti se spreminjajo v zadnjem trenutku, zato postajate nevzdržni. Deležni boste argumentov ljudi, ki bodo zahtevali vedno več. Pazite še zlasti s tistimi, s katerimi težje najdete skupni jezik.

LEV
Pazite glede stroškov. Morda ste nekoliko neprevidni, zato vas trenutno nekdo ne razume na pravi način. Zavihtite se v pogumen vrtiljak, ki povečuje ego ter samozavest.

DEVICA 
Vse vam bo šlo popoldne, ko luna preide v kozoroga na roko, zato ne oklevajte več s pomembnimi odločitvami. Čas je, da naredite korak, posebno glede osebnega področja.

TEHTNICA
Glede čustvenega področja, ki diši po skladnosti ne potrebujete nobenih posebnih nasvetov. Določen odnos vam bo danes izredno pri srcu, saj boste doživeli prijetno presenečenje.

ŠKORPIJON
Skušajte bolj precizno brati med vrsticami. Izkazalo se bo, da gre lahko za zelo plodno poslovno navezo, a ohranite zdravo pamet, če se boste dogovarjali za večje ter bolj donosne podvige. 

STRELEC
Slabo počutje se bo pojavljalo zaradi napornega procesa dela. Niste navajenih da vas ves čas nadzirajo in analizirajo. S trdo voljo, vam bo uspelo dokončati kar ste si zastavili.

KOZOROG
Tokrat se z razlogom ne boste pridružili mnenju večine, zato bo vaš trud ostal v zatonu. Morda sprejemate slabe odločitve, toda nočete se odreči svobodni volji, ki zadnje čase sili na plano.

VODNAR 
Preveč nezaupljivi in ponosni ste, zato vam ne bo uspelo zgladiti nesporazuma z osebo, ki vam je sicer blizu, vendar na nekoliko nenavaden način. Kmalu boste ugotovili, da ste se zmotili.

RIBI 
Nenavadna kombinacija srečnega naključja in dobre volje, vam bo v današnjem dnevu prinesla nov delovni zagon. Bodite pozorni na detajle, ki vam obljubljajo širšo sliko. 

Prispevek je prvotno objavljen na Žurnal24.

Avtor
Piše

Uredništvo

Style. Več novic

New Report

Close