Dnevni horoskop za sredo, 20. marca 2024

19. marec 2024

Dnevni horoskop za sredo, 20. marca 2024

19. marec 2024

Lažje kot običajno se boste zaradi prehoda Sonca v znamenje ovna soočili s sabo in tistimi, ki so v vaši bližini.

Prisluhnite tistim željam, ki vam že dlje časa plešejo po mislih, pa do sedaj zaradi premalo poguma niso naletele na možnost za uresničitev.

Delovali boste pristno in direktno. Razpravam, ki zahtevajo odločen pristop boste pristopili samozavestno ter s ponosno držo, kar vodi v uspešne zaključke.

OVEN

Določen dogodek bo, kljub temu da ste ga načrtovali z energijo lune v znamenju leva malce presenetljiv. Bodite odločni v svojih ciljih, saj vas nekdo ves čas spremlja ter opazuje vaše korake.

BIK

Nikar ne delajte računov brez krčmarja, saj lahko samosvoje razmišljanje neugodno vpliva na razvoj situacije. Težko boste tokrat pridobivali na veljavi, saj boste zelo nemirni in nesigurni vase.

DVOJČKA

Nekaj se vam ne bo obrestovalo tako kot ste si zamislili. Marsikdo ne bo znal na pravi način ceniti vaše pomoči, zato prihaja nekaj zoprnih energij, s katerimi se boste težko spopadali.

RAK

Skušajte se spomniti na besede nekoga, ki vam je želel pokazati, da nekaj neprestano delate narobe. Bodite z energijo lune v znamenju leva sproščeni in pustite svojeglavost za seboj.

LEV

Priznali si boste, kako utrujeni ste v resnici. Privoščite si počitek brez slabe vesti in namenite več časa sprostitvi tudi na področju ljubezni, kjer ste se v zadnjem času nekoliko osamili in umaknili.

DEVICA

Skozi dan se bodo prepletale tako dobre, kot tudi nekoliko slabše energije. Iz okolice bodo sicer prihajali negativni impulzi, ki pa vas nikar naj ne zmedejo preveč. Pokažite, kaj želite in bolj odločno strmite k temu.

TEHTNICA

Ohranite pravo mero razumnosti in dojemljivosti, izplačalo se vam bo. Bodite na področju dela in denarja bolj tolerantni, spomnite se, da so dejanja lahko večkrat močnejša od besed.

ŠKORPIJON

V službi bo z energijo lune v levu vse potekalo brez težav, toda vseeno poskrbite za to, da zavarujete svoje zamisli in prihranke. Če ste samski, poskrbite za to, da bo trenutek na katerega čakate nekaj posebnega.

STRELEC

Nekdo bo pozitivno presenečen nad vami, saj boste določeno zanko razvozlali veliko hitreje kot ostali. Nekaj se bo dogajalo tudi v zvezi s financami in izgleda, da boste sedaj vi tisti, ki boste zadovoljni.

KOZOROG

Zaradi dobre novice boste v službi izredno velikodušni. Drugim boste pomagali in za to vam ne bo nič žal, saj si boste priznali, da je v slogi moč. Ljubezen pokažite preko dejanj, ne le z besedami.

VODNAR

Več, kot boste na osebnem področju dali, več se vam bo povrnilo, zato ne bodite nepotrpežljivi. Na ostalih področjih bo prisotna nenavadna tišina, vendar vas naj to ne prestraši preveč.

RIBI

Zadovoljstva kljub luni v znamenju leva ne bo od nikoder. Pazite, da se ne izčrpate preveč s poslušanjem ljudi ki samo nergajo, saj je pred vami naporen dan, poln nejasnih vprašanj.

Prispevek je prvotno objavljen na Žurnal24.

Avtor
Piše

Uredništvo

Style. Več novic

New Report

Close