Dnevni horoskop za sredo 22. junija 2022

22. junij 2022

Dnevni horoskop za sredo 22. junija 2022

22. junij 2022

Konjunkcija med Luno in Marsom prinaša notranjo moč, prepleteno s pogumom in samozavestjo.

Brez zadržkov lahko prevzamete pobudo in delujete strastno, zato dovolite, da se vaša čustva prebudijo. Svoje hitre instinkte in borbenost lahko uporabite v smeri zaščite tistih, ki so nemočni. Umirilo vas bo tudi pospravljanje ali čiščenje. (Vir: Horoskop.si)

OVEN
Poskušajte glede pomembne zadeve sodelavcem prisluhniti in jih razumeti na pravi način. Skupaj boste veliko lažje poiskali rešitev, predvsem pa sledite pogumu, ki ga prebuja luna v vašem znamenju.

BIK
K zadevi na kariernem področju, ki ste jo nekoliko zanemarili, se boste vrnili samozavestno, oboroženi z novimi prijemi. Ne bodite trmasti, raje se čim prej prilagodite.

DVOJČKA
Rešitev na področju čustev, ki vas notranje bremenijo, je enostavna, le iskreni in direktni morate biti, kar pa z luno v ovnu zagotovo ne bo pretežko. Prihajajo tudi strastni trenutki.

RAK
Če ste v prejšnjih dneh pogrešali priložnosti za sklenitev pomembnega kompromisa, boste sedaj, ko se luna nahaja v ovnu skoraj gotovo našli, kar ste iskali.

LEV
V očeh drugih boste spogledljivi, resnica pa bo popolnoma drugačna, saj vas obremenjuje nekaj, česar žal ne boste želeli deliti z drugimi. Počakajte še kakšen dan, nato se izpovejte!

DEVICA
Veliko boste delali, razmišljali ter se zraven zabavali, ampak kljub temu ohranili trezno glavo, še posebej v situacijah, ki bodo zahtevale od vas premišljen ter diplomatski pristop.

TEHTNICA
Na finančnem področju se boste zaradi vpliva lune v ovnu nekoliko težje odločali, kaj je prav in kaj ne. Po eni strani se boste trudili biti dosledni, po drugi strani vas bo mikalo zapravljanje.

ŠKORPIJON
V službenem okolju pričakujte med sodelavci napeto vzdušje, saj vas bodo ves čas mikale zadeve, ki nikakor niso povezane s karierno vsebino. Težko se boste prilagajali.

STRELEC
V tem trenutku vam nihče ne bo priskočil na pomoč, zato se boste žal morali rešiti sami. Zaradi vseh notranjih obremenitev, se boste bolj težko odzvali na ljubezensko povabilo.

KOZOROG
Zaradi vpliva lune v ovnu boste dajali sebe na prvo mesto. Tisti, ki vas imajo radi bodo to seveda sprejeli, vsi ostali pa lahko ustvarijo zaradi vaše pretirane dobre volje manjšo napetost.

VODNAR 
Na čustvenem področju ne boste vedeli, kaj je tisto, kar si želite, primanjkovalo vam bo tudi prilagodljivosti, zato nikar ne pričakujte podpore ter srečnih okoliščin, po katerih hrepenite.

RIBI
Ukvarjali se boste s tistimi nalogami, ki predstavljajo velik ter zanimiv izziv in preizkušali svoj tekmovalni duh. Na področju medsebojnih odnosov pričakujte neverjetno iskrenost.

Prispevek je prvotno objavljen na Žurnal24.

Avtor
Piše

Uredništvo

Style. Več novic

New Report

Close