Dnevni horoskop za sredo, 23. februarja 2022

22. februar 2022

Dnevni horoskop za sredo, 23. februarja 2022

22. februar 2022
Foto: Canva

Z energijo Zadnjega krajca se boste želeli umakniti vase, razmisliti o vsem skupaj in se predvsem usmeriti k temu, da določene zadeve zaključite.

Nerešeni odnosi tako na področju ljubezni, kot tudi na področju kariere vas lahko obremenijo in spravijo v slabo voljo. Drža bo pokončna, spremljala vas bo povečana samozavest zato nikar ne oklevajte.

OVEN

Neka situacija, ki vam ne bo všeč bo sprožila nekaj nemira, ki se bo odražal tudi na čustvenem področju. Bo pa dan z Zadnjim krajcem nadvse primeren za upravljanje finančnih zadev.

BIK

Trenutek, ki vas bo navdušil se bo razvijal v najboljši možni opciji, zato obdržite nasmešek na obrazu. V kolikor boste spontani, se lahko dogovorite veliko pomembnih stvari.

DVOJČKA

V notranjosti boste popoldne, ko luna preide v strelca občutili nemir in živčnost. Bodite potrpežljivi in se ukvarjajte z zadevami, ki vas pomirjajo ali pa vas vsaj na prvi pogled ne razjezijo.

RAK

Preveč govorite o sebi in svojih dosežkih, kar lahko tiste ki vas obkrožajo zelo zmoti. Nimate dovolj časa, da bi nekoga prepričali o svojih smernicah, ki so odlično začrtane.

LEV

Čeprav ne bo na vidiku nobenih revolucionarnih sprememb, se boste spotikali ob težave, ki se trenutno morda ne zdijo zelo pomembne, a jih bo nujno čim prej pripeljati h koncu.

DEVICA

Vsi bodo dobro organizirani, medtem ko vam ne bo uspelo narediti prave poteze v smeri, da izboljšate svojo ljubezensko situacijo. Osebnega vprašanja ne morete rešiti z enim pogovorom.

TEHTNICA

Bodite ponosni na svoje vrednote. Zahvalite se svoji diplomaciji, da vam ne gre tako slabo kot nekaterim. Nekaj modrih besed bo preprečilo nemogoča pričakovanja sodelavcev.

ŠKORPIJON

Ljubezenske vibracije so vam trenutno naklonjene, prebujajo strast. Težavno je le to, da se nočete odpovedati niti eni priložnosti, ki se ponuja in zato bo odločitev zelo zapletena.

STRELEC

Nemiru se ne boste mogli izmuzniti. Zanj bo po vsej verjetnosti odgovorno stanje v službi, vendar boste kljub temu podlegli vplivu negativnih ljudi, ki bodo ves čas samo nergali.

KOZOROG

Ne pokvarite si razpoloženja in poskusite ustvariti razmere, v katerih se boste lahko usmerili k napredku. Veliko je odvisno od vaše dobre volje, zato se potrudite, da odvržete nezadovoljstvo.

VODNAR

Težko bo razložiti tisto, kar čutite do nekoga, ki vam ljubezni ne vrača na podoben način. Želeli si boste boljše razpoloženje in poudarjali željo po raznih razigranih dogodivščinah.

RIBI

Nikar si samo ne govorite, da boste določene zadeve spremenili in začeli živeti drugače, narediti bo potrebno korak. Na področju čustev se boste predajali romantičnim mislim.

Prispevek je prvotno objavljen na Žurnal24.

Avtor
Piše

T. Š.

Style. Več novic

New Report

Close