Dnevni horoskop za sredo, 24. maja 2023

23. maj 2023

Dnevni horoskop za sredo, 24. maja 2023

23. maj 2023

Ne očitajte si svojih odločitev, ampak jih sprejmite z odprtimi rokami.

Konjunkcija med Luno in Marsom vas vodi v resne odločitve. Bolj boste previdni, varčni ter v medsebojnih odnosih zadržani. V negativnem smislu lahko hitro začutite breme ter povečano odgovornost, kar vam ne bo odgovarjalo. V ljubezni se na čim bolj iznajdljiv način izognite raznim negativnim sumom in zoprnim slutnjam. (Vir: Horoskop.si)

OVEN 

Dopoldne, ko bo luna v raku, se boste lotili nečesa, kar vas lahko zaradi kompleksnosti vznemiri. Bodite še posebej previdni, da se vam ne bo nekaj še dodatno zakompliciralo.

BIK 

Raziščite bolj natančno določene stvari, preden razsodite. Na službeno zadevo gledate iz drugega zornega kota kot ostali, zato se, preden naredite odločilen korak naprej, posvetujte z njimi. 

DVOJČKA 

Ves čas vas bodo nekaj spraševali, kar vam ne bo najbolj všeč. Delovne obremenitve bodo zahtevale od vas več energije ter vztrajnosti kot običajno, vendar se ne obremenjujte preveč.

RAK 

Na čustvenem področju vas izziva nekdo, ki ne razume vaših želja. Pestro ter  s strastjo obarvano dogajanje, ki vas čaka, vas bo za trenutek zmedlo. Vse skupaj se vam bo kmalu obrestovalo v pozitivni smeri.

LEV 

Popoldne, ko luna prehaja v vaše znamenje, boste prav vi tisti, ki se boste odločali in pomagali drugim pri njihovih pomembnih odločitvah. Prihaja tudi nekaj novic, povezanih z denarjem.

DEVICA 

Precej nestabilen dan je pred vami, zato se, preden vas nekaj razjezi, obdajte s pozitivno energijo. Bolj dovzetni boste za sprejemanje napačnih odločitev, zato bi bilo najbolje, da se jim izognete. 

TEHTNICA 

Opogumite se in razmislite o možnostih, ki se vam vztrajno nizajo. Ne zapravite jih zaradi prirojene neodločnosti, ampak naredite načrt, kako jih boste izkoristili in iz njih potegnili največ.

ŠKORPIJON 

Sodelavcem, ki se ne znajdejo, boste pomagali zaradi dobre volje in nikakor ne iz kakršnega koli koristoljubja. Zanimivo bo v družbi nekoga, ki vam je všeč zaradi svobodnega razmišljanja.

STRELEC 

Velikopotezni načrti bodo prava izbira. Čeprav določenih stvari ne boste videli v pravi luči, boste kljub temu vztrajno nadaljevali ter razlagali, kaj imate namen v prihodnosti narediti. 

KOZOROG 

Z naivnimi mislimi ne boste prišli nikamor, zato upoštevajte raje dejstva, ki vas bodo dobesedno bodla v oči. Poskusite nastalo zmedo rešiti s čim manj spori in se pogovorite v pravi smeri.

VODNAR

Danes ne boste najbolj pozitivno naravnani, moti vas to, da morate prikimavati drugim. Družinske zadeve se bodo zaradi nesporazuma znašle na prelomni točki, kar vas bo razjezilo. RIBI  Prijatelji, ki vas obdajajo, vas bodo navdihnili, da naredite nekaj, česar se sami ne bi niti spomnili. Ne upirajte se preveč, saj je jasno, da boste zaradi zanimive zgodbe vendarle popustiti. 

Prispevek je prvotno objavljen na Žurnal24.

Avtor
Piše

Uredništvo

Style. Več novic

New Report

Close