Dnevni horoskop za sredo, 28. decembra 2022

27. december 2022

Dnevni horoskop za sredo, 28. decembra 2022

27. december 2022

S konjunkcijo med Luno in Neptunom boste zaznavali čustveno občutljivost ter okusili zmedenost.

Zaznate lahko napačne signale, zato je priporočljivo, da ste v težjih in zapletenih situacijah previdni. Sanje se lahko spremenijo v fantazije, sum pa se lahko sprevrže v krivdo. Razbremeni in navdihne vas lahko kreativno ustvarjanje. (Vir: Horoskop.si)

OVEN
Vse lahko z ugodno energijo lune v ribah rešite in za vse se lahko pravočasno dogovorite, zato ne skrbite zaradi stvari, ki še niso rešene ali dorečene. Občutek utesnjenosti bo počasi izginil.

BIK 
Zaupajte, da vas čaka sreča, le pripraviti se morate nanjo. Če se boste smilili sami sebi, boste zamudili vse priložnosti, ki vam jih prinaša današnji dan, obarvan z nežnimi energijami. 

DVOJČKA
Z luno v ribah lahko prebudite umirjenost in zanesljivost. Priznajte o čemu razmišljate, čeprav so vaša čustva morda povsem drugačna. Pokažite tudi več odločnosti in poguma. 

RAK
Tokrat se boste sposobni dvigniti se nad nepomembnosti. Navdihnite druge, da naredijo enako, tako da vse svoje lastnosti, ki vas obremenjujejo in spravljajo v kočljiv položaj postavite na stran. 

LEV
Občutek, da vas nekdo ne spoštuje bo tokrat zagotovo neupravičen. Priznali si boste, da so se vaši hormoni povsem umirili, kar z drugimi besedami pomeni, da ste se preveč zaprli vase. 

DEVICA
Prihaja močan občutek, da boste s podporo lune v ribah lažje prišli do želenega bistva. Ostalim boste poudarili, da je vaš čas ravno tako dragocen kot vaš denar, zato bodite pozorni, komu ga posvečate. 

TEHTNICA
Razveselite se z malenkostmi. Poskusite biti dober primer drugim, še posebno, če boste obkroženi z otroci. Morda se ne zavedate tega, vendar ljudje pri vas pogosto iščejo namige.

ŠKORPIJON
Kljub nežni energiji lune v ribah boste razpoloženi in komunikativni. Srečali boste nekaj zanimivih ljudi, prav navdušeni boste nad tem, kako prijetno vplivajo na vas z dobro energijo. 

STRELEC
Trenutno se nikjer ne želite izpostavljati, saj vas spremlja občutek, da ste v začaranem krogu. Počasi boste premagali negativne zaznave, ter občutek, da se vam godi krivica. 

KOZOROG
Zaradi energije lune v ribah se boste podali na svoji poti čez nekaj zapletenih ovinkov. Med osebami, ki se bodo spomnile na vas je lahko tudi nekdo, ki vam bo resnično zelo všeč. 

VODNAR
Dogovorite se za zmenek z osebo, ki vam je močno pri srcu, saj lahko z luno v ribah pričakujete romantično obarvane vibracije. Pogovori bodo potekali s poudarjeno poslušnostjo.

RIBI
Nekaj se je začelo dogajati, zato se boste razveselili, da ste del drugačnega in vznemirljivega. Poskusite pravi čas preprečiti težave in nesoglasja, vendar bodite zaradi previdni.

Prispevek je prvotno objavljen na Žurnal24.

Avtor
Piše

Uredništvo

Style. Več novic

New Report

Close