Dnevni horoskop za sredo, 3. aprila 2024

02. april 2024

Dnevni horoskop za sredo, 3. aprila 2024

02. april 2024

Nekako se boste morali zaposliti, saj bo zaradi konjunkcije med Luno in Plutonom ves čas prisoten notranji nemir.

Doma in v službi boste urejali, spreminjali in organizirali. Nikar si ne dovolite, da vas zajameta nepotrebna zaskrbljenost in negativen odnos do okolice.

Razmišljajte v bolj živahnih odtenkih. Počutje bo vitalno, mikalo vas bo tudi gibanje.

OVEN

Bolj intenzivno kot običajno boste razmišljali o svojih čustvih, še posebej v primeru, če določene osebe, ki se vam je močno zasidrala v srce, kljub temu da vas je prizadela, še niste preboleli.

BIK

Nekaj, česar trenutno ne morete obrniti drugače raje pustite, dokler ne najdete ustrezne rešitve pri miru. Prihaja tudi nekaj ne ravno vzpodbudnih novic, povezanih s preteklostjo.

DVOJČKA

Raziščite vse kar je pomembno, preden razsodite določeno situacijo, ki še ni dovolj zrela, da bi o njej na ves glas spregovorili. Na nekaj gledate iz drugega zornega kota kot ostali.

RAK

Nekomu izmed sodelavcev boste, da bi si olajšali dušo povedali nekaj, kar vam že dolgo leži na srcu. Vse skupaj se vam bo kmalu tudi obrestovalo v za vas pozitivni smeri.

LEV

Popoldne, ko bo luna v znamenju vodnarja bo vse hitreje steklo, prav tako boste lahko popravili vtis, kar bo za vas najbolj pomembno, saj brez tega da ugajate drugim težko delujete.

DEVICA

Tokrat ne bo dovolj le en pogovor, v službi boste potrebovali več potrpežljivosti v smeri, da se nekaj ponovno sestavi. Na čustvenem področju vas bo zmotilo, da nekdo ne razume vaših želja.

TEHTNICA

Glede nečesa niste tako zadovoljni, kot bi lahko bili, glede na to, da ste rešili nekaj pomembnega. Poslovne obremenitve se bodo zavlekle v nedogled, vendar se ne obremenjujte preveč.

ŠKORPIJON

Ponavljajo se situacije, ki vam gredo na živce, zato lahko ob prehodu lune v vodnarja namesto dobre volje prebudite nezadovoljstvo ter napeto energijo, tudi na področju ljubezni.

STRELEC

Ne glede na to, kako se boste zjutraj z luno v kozorogu motivirali vam bodo resne naloge povzročale preglavice. Ne delajte ničesar na silo, saj bi kasneje lahko obžalovali.

KOZOROG

Vse, kar lahko na področju kariere in denarja storite, je, da se začnete še posebej zjutraj, ko bo luna še v vašem znamenju prilagajati. Ne dovolite, da bi vas ovirala negotovost.

VODNAR

Pestro dogajanje vas bo za trenutek tako zelo zmedlo, da lahko pozabite na pomembne uradne zadeve. Ne upirajte se preveč spontani energiji, saj boste z njo veliko lažje naredili korak.

RIBI

Z lahkotno energijo se boste odločali in stkali zanimive smernice, ki lahko marsikoga presenetijo. Prav tako ne boste več opazovalec ali opazovalka v ozadju, ampak boste želeli v ospredje.

Prispevek je prvotno objavljen na Žurnal24.

Avtor
Piše

Uredništvo

Style. Več novic

New Report

Close