Dnevni horoskop za sredo, 6. aprila 2022

06. april 2022

Dnevni horoskop za sredo, 6. aprila 2022

06. april 2022
Foto: Pexels

Čeprav boste razbremenjeni in razigrani, ne bo vse tako kot ste si zamislili.

Z odporom boste opravljali posle, ki so kompleksni in od vas zahtevajo veliko koncentracije in potrpežljivosti. V vsakem trenutku bodo pozornost pa neprestano motile pomembne ter tudi nepomembne reči, ki se jim boste težko izognili.

OVEN

Zadeve, s katerimi ste obremenjeni že nekaj časa, lahko pridejo na dan. Luna v znamenju dvojčkov pa vas lahko zavede, da nekoga obdolžite po krivem, zato vse najprej preverite, preden napadete.

BIK

Pričakovali boste čustveno inspiracijo. Novi izzivi v vas prebujajo skrivne ljubezenske želje in sanje. Znali se boste prilagoditi, spraševati in se usmeriti izključno v bistvo.

DVOJČKA

Izrazito boste čutili nekaj, kar pa žal ne bo realno. Zaupanje bo pravi ključ do zadovoljstva, saj vas bo popeljalo k bolj trdnim temeljem za prihodnje odločitve v zvezi z delom.

RAK

Z vplivom lune v dvojčkih boste raztreseni, čeprav se vam bo zdelo, da so pogumni koraki tisti, ki bi jim morali slediti. Največ dobrih novic in prijetnih komplimentov prihaja popoldne.

LEV

Pozitiven splet okoliščin lahko pričakujete, ko boste bolj prepričani v svoja čustva in pripravljeni tudi na kakšen kompromis. V domačem krogu se bo vse skupaj vedno bolj zapletalo.

DEVICA

Kljub temu da prihaja zmedena energija lune v dvojčkih se čim prej osredotočite na bistvo. Popolnoma nič ni narobe z idejo, da bi vse skupaj popestrili s kakšno hudomušno domislico.

TEHTNICA

Z veseljem se boste zadrževali bolj v ozadju in le opazovali kaj počnejo ter govorijo drugi. Koraka tokrat ne boste naredili, ampak ga boste pričakovali od nasprotne strani.

ŠKORPIJON

Vrtinec zaljubljenosti vas bo ujel takrat, ko si boste dovolili biti razigrani in razposajeni. Nekdo vas budno opazuje in ni mu jasno, zakaj ste še vedno tako zelo zadržani.

STRELEC

Vse kar je povezano s čustvi, se bo začelo vrteti v strastni smeri. Zadovoljni boste ter pripravljeni na nadgradnjo odnosa, ki vam lahko v prihodnosti koristi na več področjih.

KOZOROG

Številni posamezniki bodo hrepeneli po vaši družbi in nasvetih.  Najlepše energije prihajajo, ko boste doživeli tudi nekaj prijetnih presenečenj, ki bodo v vas vzbudila željo po zadovoljstvu.

VODNAR

Pomembno je, da sprejmete poučno izkušnjo. Iskrenost lahko z vplivom lune v dvojčkih izgubi svojo pravo moč. Nikar se ne trudite preveč prehitevati, ne bo vam uspelo.

RIBI

Občutek, da nekomu pomagate ter da ste koristni bo izpolnil vse vaše ambicije. Ljubezen bo prepredena s prijetnim pričakovanjem noči. Počutili se boste zaljubljeno in zadovoljno.

Prispevek je prvotno objavljen na Žurnal24.

Avtor
Piše

T. Š.

Style. Več novic

New Report

Close