Dnevni horoskop za sredo, 8. februarja 2023

07. februar 2023

Dnevni horoskop za sredo, 8. februarja 2023

07. februar 2023

Nikar si ne dovolite da vas zajameta nepotrebna zaskrbljenost in negativen odnos do okolice.

Razmišljajte v bolj živahnih odtenkih. Najboljša izbira bo druženje s tistimi, ki so vam blizu, saj bosta odprtost in razumevanje spodbujala pristno prijateljstvo. Nihanja razpoloženja so lahko pogosta, še posebej, če boste na nek način pod pritiskom. (Vir: Horoskop.si)

OVEN

Niste brez idej, čeprav vas še vedno ovira negotovost, ki vas vztrajno drži nazaj. Če želite boljše počutje, si čim prej vzemite več časa za šport in sprostitev v odlični družbi. 

BIK

Čeprav pričakujete, da boste vse skupaj rešili zelo hitro, se lahko vse skupaj v zadnji fazi zaradi lune v devici zakomplicira. Nekdo bo pritegnil vašo pozornost, kar vas bo spravilo v dobro voljo. 

DVOJČKA

Prepustite se spogledovanju, ki bo zelo učinkovito in vam prinaša novo poznanstvo. Nekaj, kar vas na področju kariere muči in močno vznemirja, se bo izkazalo za nepomembno. 

RAK

Nikakor se ne morete strinjati s sodelavcem, ki vidi čisto drugo sliko in težavno bo, če je v vse skupaj vpleten tudi denar. Pregledati boste morali zadevo, ki je vezana na preteklost in vas čaka že nekaj časa. 

LEV

Prevzela vas bodo čustva, ki bodo kljub energiji lune v devici bolj intenzivna kot običajno, kar vas lahko zmede. Čeprav boste imeli nekaj divjih idej, jih bo najbolje najprej dobro prespati.

DEVICA

Ne boste si mogli pomagati, da ne bi tam, kjer se dogaja nekaj pomembnega, povedali svojega mnenja, ki pa ga nekdo ne bo najboljše prenesel. Bodite pozorni predvsem na ton svoje komunikacije. 

TEHTNICA

Natančno in smotrno si organizirajte dan, ki ga bo še polepšala luna v znamenju device. V nasprotnem primeru boste postajali vedno bolj nervozni in nemirni, celo zaradi nepomembnih malenkosti.

ŠKORPIJON

Razpoloženje se bo spreminjalo, še posebej kar zadeva poslovne zadeve, ki trenutno niso v najboljšem stanju. Kljub temu boste dokaj sproščeni, sploh na področju ljubezenskega delovanja.

STRELEC

Nikar ne sprejemajte hitrih odločitev, saj je vse skupaj preveč v oblakih. Nikamor se vam ne mudi, zato ne bezljajte brezglavo sem ter tja. Rešujejo vas tudi prave besede, zato pazite na komunikacijo.

KOZOROG

Dosegli boste nekaj, kar vas bo dvignilo in napolnilo s samozavestjo. Všeč vam bo, ker se bo kljub energiji lune v devici vse dogajalo brez zapletov, kar vam omogoča, da se izkažete.

VODNAR

V pomembnih situacijah boste neučakani, doma pa vas bo rešila pomoč v zadnjem trenutku, ki je nikakor niste pričakovali. Preden boste ukrepali, se pomirite in počakajte, če ima vse skupaj smisel.

RIBI

Nikakor nočete odstopiti od svojih stališč, zato je priporočljivo, da počakate na boljši trenutek. Potrebovali boste nasvet, ki pa ga boste težko našli, saj bodo vsi obremenjeni sami s sabo.

Prispevek je prvotno objavljen na Žurnal24.

Avtor
Piše

Uredništvo

Style. Več novic

New Report

Close