Dnevni horoskop za sredo, 8. maja 2024

07. maj 2024

Dnevni horoskop za sredo, 8. maja 2024

07. maj 2024

Energija Mlaja prebuja nove moči. Razbremenjeni se boste podali v težje naloge, se lotili novih stvari, ter se dogovorili o pomembnih stvareh.

Spomnili se boste tudi na prijetne drobne malenkosti, še posebej na področju ljubezni. Nadaljujte tam, kjer si želite, saj imate možnosti da se dotaknete želenega cilja.

Prava smer bo tista, ki ste si jo začrtali na podlagi vse preteklih izkušenj.

OVEN

V odnosih prisluhnite, še posebej, če ste že nekaj časa v nezavidljivem položaju, ki ga želite spremeniti. Energijo vam vrača Mlaj, ki bo prebudil tudi tiste, ki brezglavo drvite naprej.

BIK

Ne zapravljajte časa za nepomembne zadeve, raje z energijo Mlaja poskrbite, da na področju kariere ne boste več v zaostanku. S pridnim delom si lahko zagotovite veliko prednost.

DVOJČKA

Nekdo vas bo pomiril, ko se boste razjezili zaradi netočnosti ter izkrivljenih informacij, zaradi katerih bi se lahko znašli v zadregi. Vezani dvojčki in dvojčice se boste težje prilagajali.

RAK

Tudi če vas čaka gora opravkov, nikar ne bodite že v naprej prepričani, da se nič ne bo zgodilo tako, kot bi se moralo. Energija Mlaja bo spodbudna, še posebej, če morate nekaj dokončati.

LEV

Nekdo, ki je za vas pomemben, se sicer usmerja v vašo smer, toda kljub temu, da vas spremlja Mlaj bo potrebno počakati. Niste pripravljeni na večje korake, zato ne silite v ospredje.

DEVICA

Nikakor se ne boste sposobni strinjati z nekom izmed sodelavcev, ki vidi čisto drugo sliko. Vseeno vam bo kaj si misli, samo da boste lahko uveljavili to kar ste si zastavili.

TEHTNICA

Kljub Mlaju boste glede počutja šibkejši kot običajno. Niste pripravljeni na večje korake, zato se raje naslonite in opazujte vse kar je pomembno. Z denarjem boste imeli srečo.

ŠKORPIJON

Ko se boste v službi pri nečem zmedli, vam bo nekdo želel svetovati, vendar vas bo s tem samo še bolj razjezil. Želeli boste ohraniti občutek, da ste sami svoje sreče kovač.

STRELEC

Kljub temu da mislite, da zaradi vpliva Mlaja zmorete vse, dobro premislite, kaj boste prevzeli nase, saj boste kmalu morali to, kar boste obljubili tudi udejanjiti. Vprašanje pa je, kakšne volje boste takrat.

KOZOROG

Vzemite si več časa za razčlenjevanje, saj boste s tem izboljšali svojo situacijo na osebnem področju. Nikamor se vam ne mudi, zato ne hitite z večjimi in pomembnejšimi odločitvami.

VODNAR

Čeprav po tihem upate, da se bo končno nekaj spremenilo, ne bodite presenečeni, če bo vse tako kot je. Področje ljubezni boste želeli na vsak način malce popestriti z nagajivostjo.

RIBI

Kljub temu, da vas bo spremljal Mlaj, preverite vse skupaj, saj lahko v kolikor boste nekaj spregledali nastanejo zapleti. Na področju družinskih odnosov boste naredili pomemben korak.

Prispevek je prvotno objavljen na Žurnal24.

Avtor
Piše

Uredništvo

Style. Več novic

New Report

Close