Dnevni horoskop za torek, 15. marca 2022

14. marec 2022

Dnevni horoskop za torek, 15. marca 2022

14. marec 2022
Foto: Pexels

Pomembno bo vse, kar je razvidno z zunanje perspektive.

Notranji občutki ter čustva se lahko porazgubijo ali razblinijo. Prava smer bo tista, ki ste si jo začrtali na podlagi vse preteklih izkušenj, tako dobrih kot tudi slabih. Počutje bo vitalno, mikalo vas bo tudi gibanje.

OVEN

Z denarjem nikar ne ravnajte preveč razsipno. Zategnite pas, saj lahko čisto nepredvidljivo nastopijo težave. Dokončali boste nalogo, ki vam bo prinesla veliko olajšanje.

BIK

Vpliv lune v levu bo vse prej kot obremenilen. Rešili se boste določenih strahov, ki so vas obremenjevali. Zadeve se bodo končno začele razvijati v želeni smeri.

DVOJČKA

Tokrat ne boste osredotočeni na kariero in profesionalne zadeve, zato bo ljubezensko življenje v najlepši energiji. Da bo vse skupaj še lepše bodite obzirni.

RAK

Na področju kariere prihaja občutek, da nekdo ovira pomembne načrte in dela za vašim hrbtom. Zaupajte vase in se ne pustite ustaviti tak kjer vam resnično dobro gre.

LEV

Z energijo lune v levu cilj opravičuje sredstva. Česarkoli se boste lotili, vam bo uspelo. Dan vam prinaša veliko izjemnih ter hkrati zelo strastnih dogodkov.

DEVICA

Na kariernem področju vam nekdo od sodelavcev precej zavida in vam ni najbolj naklonjen. Zlahka ga lahko pridobite na svojo stran, če diplomatsko poiščete pravo rešitev.

TEHTNICA

Z vplivom lune v znamenju leva boste močnejši in bolj sigurni vase. Tudi tisti, ki želite shujšati, boste imeli manj pregrešnih želja in več discipline na tem področju.

ŠKORPIJON

Če se že nekaj časa sprašujete, kaj bi lahko spremenili, je sedaj pravi čas da se usmerite v bolj pozitivne rešitve, vsekakor pa poslušajte tudi nasvet prijatelja.

STRELEC

Čakanje vam bo še veliko bolj neprijetno kot misel na morebitni neuspeh. V nervoznem razpoloženju ne boste najbolj prijetna družba, skušajte se nekoliko pomiriti.

KOZOROG

Vi ste tisti, ki se boste morali odločiti, kako se bo ljubezenska situacija razvijala naprej. Vezani precej tvegate, kljub temu pa ste na veliko bolj motivirani od samskih.

VODNAR

Ugodna planetarna kombinacija, se bo razvila v jutranjih urah, ko bo vse teklo kot po maslu. Zvečer boste deležni nekaj pesimizma in obremenitev na čustvenem področju.

RIBI

Pomembna odločitev bo odlična naložba v dolgoročno prihodnost. Začeti boste morali z neprijetnimi opravili, vendar se vam bo trud obrestoval prej, kot pričakujete.

Prispevek je bil prvotno objavljen na Žurnal24.

Avtor
Piše

T. Š.

Style. Več novic

New Report

Close