Dnevni horoskop za torek, 16. aprila 2024

15. april 2024

Dnevni horoskop za torek, 16. aprila 2024

15. april 2024

Počutje bo optimistično naravnano, izžarevali boste moč, dostojanstvo in pozitivno energijo, ki se bo prepletala tudi v odnosih.

Uživajte, kjerkoli se boste zadrževali in bodite nekoliko bolj strastni ter drzni. Na področju čustev bo prevladala sproščenost.

Vpliv bo vašo zavest odprl višjim vibracijam, kar vas lahko popelje do višje stopnje samozavedanja. Dovolite pogumu, da vas vodi.

OVEN

Izkoristite predloge, ki jih boste deležni spontano. Tudi če ste o svojem povsem prepričani, se lahko odločite za nekaj drugačnega, kar se bo izkazalo kot pravo poživilo.

BIK

Ne preveč ugodne okoliščine na področju odnosov bodo vzbujale sočutje, ki vas bo v notranjosti kljub energiji lune v levu razdražilo. V kolikor se boste osamili, se boste lažje umirili.

DVOJČKA

Neodločni in vznemirjeni boste, saj nikakor ne dosežete tistega, kar ste si zastavili. Poiščite čim prej način, da se sprostite, morda ob športnih dejavnostih, ki vas bodo sproščale.

RAK

Situacije, ki vas bremeni ne morete rešiti na način, ki ste ga običajno uporabljali, zato čim prej z energijo lune v levu poiščite bolj ustrezno rešitev. Pomembno bo, da se v ključnem trenutku zberete.

LEV

V preteklih dneh, ko niste bili pozorni, se je zgodilo še nekaj, kar lahko sedaj bistveno vpliva na celotno situacijo. Ostanite na trdnih tleh, saj imate še vedno možnost za nadaljevanje.

DEVICA

Kljub prijetni energiji lune v levu boste vedno bolj nepotrpežljivi, saj boste želeli vsa nesoglasja čim prej pustili za seboj. Pazljivo delujte predvsem s tistimi, ki bi vas radi nadzirali.

TEHTNICA

Opazili boste, da vam mečejo polena pod noge. Vprašajte se, če morda malce pretiravate, glede na to, da v resnici ni na vidiku nobenih večjih ter za vas bistvenih sprememb.

ŠKORPIJON

Poskusite se kljub luni v znamenju leva, ki kliče k akciji notranje umiriti. Z majhnimi koraki se skušajte prebiti naprej in si, v kolikor ne zmorete sami poiščite pomoč, podporo.

STRELEC

Po pogovoru boste dolgo razmišljali, ter končno ugotovili, katera je prava pot, posebno v odnosih s tistimi, ki vas utrujajo z raznimi dolgočasnimi predlogi. Strastna energija vas bo navdušila.

KOZOROG

Pazite, da ne boste, če vam nekaj ne bo uspelo, spodbujali slabih občutkov o sebi ter svojih sposobnostih. Zaradi energije lune v levu vas lahko reši predvsem diplomatski pristop.

VODNAR

Obremenila vas bo logična posledica, saj pomembnih zadev niste pravočasno rešili. Energija lune v levu, ki je pogumna in prodorna, vam lahko pomaga poiskati tisto kar potrebujete.

RIBI

Težave z zdravjem in počutjem bodo le še preteklost, saj boste z luno v levu znali poskrbeti zase. Spoznali boste, da ima vsaka zgodba svoje zaplete, morda tudi srečen konec.

Prispevek je prvotno objavljen na Žurnal24.

Avtor
Piše

Uredništvo

Style. Več novic

New Report

Close