Dnevni horoskop za torek, 17. maja 2022

17. maj 2022

Dnevni horoskop za torek, 17. maja 2022

17. maj 2022
Foto: Pexels

Z veseljem in navdušenjem boste življenje zajemali z veliko žlico.

Pravi mojster boste v doseganju osebne neodvisnosti, zato se razne omejitve umikajo. V resne pogovore se ne boste spuščali niti na področju kariere, niti v ljubezni, kjer vam bo dovolj, da ste lepo sprejeti ter obdani s smehom. (Vir: Horoskop.si)

OVEN 
Nekdo, ki bo znal optimistično opazovati in razlagati vse, kar se dogaja, vas bo popolnoma prevzel. Vodila vas bo predvsem prebujena radovednost, ki bo popestrila dogajanje.

BIK
Čeprav vam je jasno, da se določene težave počasi končujejo, nekako ne boste znali poiskati pravega smisla in notranjega miru. Premislite o čustvenem področju, ki bi ga bilo počasi treba stabilizirati.

DVOJČKA
Z energijo lune v strelcu se boste lažje povezali s tistimi, ki vam lahko pomagajo k boljšemu počutju. Sodelavec upravičeno zahteva, da mu prisluhnete, zato ga nikar ne ignorirajte. 

RAK 
Postajate vedno bolj muhasti, kljub temu da vas bo spremljala aktivna energija lune v strelcu. V ljubezni se počasi ter premišljeno podajte naprej na pot k napredku odnosa.

LEV
Obiskal vas bo val pozitivne energije, povezan z energijo strelca, zato boste z lahkoto opravili vse, kar vam bodo naložili. V želji po harmoniji se boste pripravljeni zadovoljiti s podrejenim položajem.

DEVICA
Zaradi spremenljivega razpoloženja bo storilnost nihala iz ene skrajnosti v drugo. Zelo se boste navdušili za nov projekt, vendar boste zaradi malenkosti tudi hitro izgubili zagon. 

TEHTNICA 
Poskusite se bolj poglobiti v odnos, ki vas po tihem obremenjuje. Poklicala vas bo pomembna oseba. Ko vam bo nekaj predlagala, ne dvomite v svoje sposobnosti, ampak zaupajte.

ŠKORPIJON 
Nekdo bo s pretkanim pristopom želel sebe postaviti pred vas, neupravičeno. Dovolj pozorni boste, da vam ne bo prekrižal načrtov, vendar ne gre za osebo, od katere bi to lahko celo pričakovali. 

STRELEC 
Več kot nove zmage vam bodo pomenili urejeni odnosi v domačem okolju, zato boste vanje vlagali več truda in pozornosti. Na nekoga boste s svojim vedenjem naredili velik vtis. 

KOZOROG
Čeprav boste s pomočjo lune v strelcu delovali entuziastično, boste kmalu ugotovili, da na hitro ne morete doseči ničesar. Prebudite potrpežljivost in vztrajnost, in lažje vam bo.

VODNAR
Danes boste imeli dovolj argumentov, zato se boste na poslovnem področju z dobrimi idejami zavihteli v ospredje. Pričakujte pozitivne novice, posebno od tistih, ki vas cenijo.

RIBI
Na razpolago boste imeli dovolj časa, tudi do nove spremembe pogojev, zato ignorirajte dejstvo, da ste vsega že naveličani. V pomoč vam bo misel na preteklo rešitev.

Prispevek je prvotno objavljen na Žurnal24.

Avtor
Piše

Uredništvo

Style. Več novic

New Report

Close