Dnevni horoskop za torek, 19. oktobra 2021

19. oktober 2021

Dnevni horoskop za torek, 19. oktobra 2021

19. oktober 2021
Avtor: Profimedia

Hitro in pogumno delovanje vas vodi k novim priložnostim, ki se bodo odpirale ena za drugo.

Ne bojte se resnice, raje poiščite prave odgovore na kočljiva vprašanja in o njih tudi nekoliko bolj temeljito razmislite. Na področju ljubezni vam bo dovolj le prijeten kompliment in že se bodo kresale iskrice sreče. Samski se skušajte naučiti uživati v svoji družbi. (Vir: Horoskop.si)

OVEN 
Nasvet nekoga od sodelavcev bo kljub temu, da se luna nahaja v vašem znamenju, dobrodošel, saj boste hitreje in bolj uspešno dokončali, kar počnete. Zvečer bo razpoloženje nihajoče.

BIK
Nihče vas zaradi povišanega ega ne bo smel kritizirati. Že na manjšo pripombo se boste z energijo ovna odzvali z vsemi sredstvi, domnevnega nasprotnika boste postavili v nelagoden položaj.

DVOJČKA
V nezaupljivem ozračju ste nenehno pod pritiskom, zato vedno težje delujete v določenem okolju. Pomoč je blizu, vendar boste morali biti potrpežljivi, da bo prišla do vas.

RAK
Ponujalo se vam bo ogromno priložnosti, vi pa nad nobeno ne boste navdušeni dovolj, da bi jo zagrabili. Prav je, da ste malce izbirčni, vendar pazite, da ne boste izbirali predolgo. 

LEV
Z ugodnim vplivom lune v ovnu se boste odločali na pravi način in osvojili kar nekaj pomembnih smernic. Odpira se možnost za sodelovanje ali nekaj novega, kar vas bo izredno navdušilo.

DEVICA
Nekdo vam bo na kočljivo vprašanje odgovoril povsem drugače, kot ste upali. Vse lahko z vplivom lune v ovnu uredite, vsekakor z nekaj več potrpežljivosti in brez ostrih ultimatov.

TEHTNICA
Natančni boste le toliko časa, dokler ne boste prepuščeni sami sebi. Skovali si boste pogumen načrt, pomagali vam bosta tekmovalnost in odločnost, ki ju prinaša vpliv lune v znamenju ovna. 

ŠKORPIJON 
Družinski člani vam bodo skozi dan pomagali, da boste s skupnimi močmi naredili nekaj dobrega. Zadovoljni boste z rezultatom in tudi s prijetnim vzdušjem, ki ste ga v zadnjem času že pogrešali.

STRELEC
Prednost boste kljub luni v ognjenem znamenju podarili čustvom. Seveda to ne bo lahko, vendar vsaj poskusite delovati bolj toplo in prisrčno, kar bodo opazili tudi tisti, ki so v vaši bližini.

KOZOROG
Ostra poteza, ki jo bo na prvi pogled marsikdo imel za nespametno, se vam bo že kmalu obrestovala. Prilagajanje vam bo šlo tokrat zaradi vpliva lune v ovnu odlično od rok.

VODNAR
Pazite, kje boste odložili vrednejše stvari in dokumente. Po spletu naključij bi lahko prišlo do tega, da ne boste našli, kar boste nujno potrebovali. Nagajala vam bo tudi hitra energija, ki vam ne bo najbolj všeč.

RIBI
Izbirali boste besede, vendar se lahko kljub temu z nekom zaradi lune v znamenju ovna znajdete v manjši zagati. Dan ne bo najbolj ugoden za reševanje konfliktnih situacij, zato se raje umaknite.z

Članek je objavljen na Žurnal24.

Avtor
Piše

Uredništvo

Style. Več novic

New Report

Close