Dnevni horoskop za torek, 21. junija 2022

20. junij 2022

Dnevni horoskop za torek, 21. junija 2022

20. junij 2022

Vaše sanje bodo zaradi prehoda v obdobje raka zelo žive, vendar jih bo težko razvozlati.

Če želite napredovati in ohraniti stabilne temelje, nikar ne pozabite na razliko med fantazijo in resničnostjo. Priporočljivo je, da se izognete zavrnitvi in ​​vsaki zadregi, saj lahko preveč agresivno odreagirate. (Vir: Horoskop.si)

OVEN
Na čustvenem področju boste z luno v vašem znamenju direktno povedali, česa si želite in kaj je tisto, kar vam ni všeč. Odprite se sreči tudi na poslovnem in finančnem področju, saj si zaslužite napredek.

BIK
Zadnji krajec bo poskrbel, da se boste bolj intenzivno ukvarjali s financami. Določene zadeve boste morali večkrat preverjati, saj vam na prvi pogled ne bodo najbolj jasne. 

DVOJČKA
Prijatelji vam bodo prisluhnili in skupaj boste v kočljivi situaciji še močnejši. Za samske bodo najbolj ugodne večerne ure, ko lahko čisto naključno srečate zelo zanimivo osebo in naletite na osvajanje.

RAK
Nikar preveč ne komplicirajte, ko bodo od vas zahtevali konkretne odgovore v zvezi z zadevo, ki se odvija že dlje časa. Energija ovna vam bo vsekakor v pomoč, saj boste bolj pogumni.

LEV
Ker boste odločni in zbrani je lahko pomemben trenutek na poslovnem področju zelo uspešen. Sodelavce boste navdušili, saj boste polni novih načrtov in želje po uspešnih zaključkih. 

DEVICA
Nove delovne zamisli, ki jih prinaša zadnji krajec, lahko predstavljajo priložnost, vendar nikar ne pričakujte preveč. Kljub marljivosti bo vaše delo konkretno poplačano šele kasneje.

TEHTNICA
Ne obupajte če se boste za nekaj preveč trudili, pa trenutno ne bo pravega odgovora, vseeno se bo splačalo. Odrekli se boste prednosti in se znali odlično prilagoditi vsemu skupaj.

ŠKORPIJON
Ko boste prisluhnili nekomu od prijateljev, boste spoznali, da vaše težave niso niti polovico tako resne, kot je kazalo še pred kratkim. Luna v ovnu prinaša več optimizma.

STRELEC
Če že nekaj časa dvomite, ali ste na pravi poti, vam bo energija lune v ovnu sedaj pokazala pravo smer. Nikar se ne podajajte prehitro v nepremišljeno akcijo, ki vas lahko drago stane.

KOZOROG
Dogajanje glede finančnega stanja se bo kljub Zadnjemu krajcu zakompliciralo, saj ste nekaj ne namenoma pozabili ali spregledali. Čas je, da se skušate bolj zbrati in osredotočiti.

VODNAR
Na področju čustev se boste s pomočjo lune v ovnu končno odločili, kaj si v resnici sploh želite. Naredite tudi samski vodnarji kakšen korak, saj se bo zagotovo obrestoval.

RIBI
Na osebnem področju ste se nekako izgubili, zato je prav, da se začnete zavedati, da določeni koraki niso bili najbolj smotrni. Ne dovolite si, da vas morebitna sprememba prestraši.

Prispevek je prvotno objavljen na Žurnal24.

Avtor
Piše

Uredništvo

Style. Več novic

New Report

Close