Dnevni horoskop za torek, 22. februarja 2022

21. februar 2022

Dnevni horoskop za torek, 22. februarja 2022

21. februar 2022
Avtor: Horoskop.si

Oviram ne boste dovolili da vas ustavljajo pred pomembnimi koraki.

Vse kar si boste po tihem zamislili, boste želeli v realnosti tudi udejanjiti. Iskali ter našli boste bistvo in konkretna dejstva. Kdor bo preveč zasanjan bo težko korakal z vami. Čustveno življenje ne bo umirjeno, ampak bolj razburkano.

OVEN

Intenzivno se boste z energijo lune v škorpijonu predajali delu. Veliko zanimivega boste izvedeli, med drugim tudi o čustvih, ki zadnje čase niso opredeljena v pravi smeri.

BIK

Čeprav ste v odlični formi, ne počnite vsega, kar vam pade na pamet, saj bi vas lahko napačno razumeli in sprejeli. Zaradi veliko opravkov boste precej odsotni, a vseeno polni pričakovanj.

DVOJČKA

Sebična in aktivna energija, ki jo prebuja vpliv lune v škorpijonu, bo za vas velik izziv. Nastopite pogumno, ne ozirajte se na posledice in vse se bo razrešilo v ugodni smeri.

RAK

Težavno bo zaradi lune v škorpijonu to, da se ne morete odločiti tako hitro, kot bi se želeli. Kljub temu vas spremljajo srečne okoliščine, saj se bo vse skupaj spontano razvilo.

LEV

Notranji nemir, ki bo prisoten, bo na trenutke rahlo pretresel vaše misli in občutke. Ne pustite se zmesti, da ne boste po nepotrebnem povzročali težav, še posebej tam, kjer to ni potrebno.

DEVICA

Končno boste naredili nekaj dobrega za telo, obenem pa se boste še sprostili. Vzemite s sabo partnerja ali dobrega prijatelja. Pustite obremenitve povezane s finančnim stanjem na miru.

TEHTNICA

Obdobje nezadovoljstva se končuje. Morda vas bo mikalo, da bi se pridružili pogovorom, ki bodo potekali na področju kariere, vendar bo bolje, da se posvetite svojim obveznostim.

ŠKORPIJON

Nahajali se boste na realnih tleh in nihče vas ne bo mogel odtrgati od tam. Ker boste vztrajni pri postavljanju ciljev, lahko pričakujete izboljšanje na področju financ ali kakšno pohvalo.

STRELEC

Izkazalo se bo, da ste se na področju dela glede pomembne zadeve pravilno odločili, še posebej zato, ker ste toliko časa čakali na pravo priložnost in ker ste se tiho prilagajali.

KOZOROG

Zaradi vpliva lune v škorpijonu bo prisotne več napetosti, odzivali se boste samozavestno in bolj prodorno, vendar si boste zastavili preveč stvari, da bi jih lahko zaključili.

VODNAR

Ostanite previdni, posebno če vas na poslovnem področju čaka gora obremenitev. Tisti ki se bodo ponudili, da vam priskočijo na pomoč imajo morda ozadje, ki ni najbolj iskreno.

RIBI

Ne glede na to, kakšni bodo izzivi, ki jih prinaša vpliv lune v škorpijonu se boste z njimi soočili na pogumen in tekmovalen način. Nato si boste vzeli tudi nekaj časa za ljubezen.

Prispevek je prvotno objavljen na Žurnal24.

Avtor
Piše

T. Š.

Style. Več novic

New Report

Close