Dnevni horoskop za torek, 23. novembra 2021

22. november 2021

Dnevni horoskop za torek, 23. novembra 2021

22. november 2021
Avtor: Profimedia

Občutljive energije vas lahko posrkajo vase in obremenijo na področju čustev.

Ne bodite tako zelo prepričani da je vse tako zelo slabo, kot se vam bo morda dozdevalo v določenem trenutku. Morda se vam bodo zadeve začele odvijati v pravo smer, če boste bolj optimistični in če se boste tako odločili.

OVEN

Napredovali boste, posebno na kariernem področju. V ljubezni še razmišljate, zato se boste z vplivom lune v raku potopili v globino. K sreči pa se bo tudi to kmalu razpletlo v pravi smeri.

BIK

Dobro vam gre, na glede na dejstvo, da vam v večini zadev mnogi nasprotujejo. Počasi lahko pridete do odgovorov, ki ste jih nekako dolgo čakali in že skoraj čisto obupali.

DVOJČKA

Tokrat vsekakor vodite glavno besedo, ne glede na to, ali ste vezani in pričakujete več konkretnih dejanj od vašega partnerja ali pa slutite, da bi lahko nekje dobili še eno priložnost.

RAK

Iz prijateljstva se lahko s pomočjo lune v raku razvije nekaj več, vendar je smiselno še počakati. Nikakor pa ne predolgo, ker bo naslednja poteza vaša. Nova priložnost prihaja že kmalu.

LEV

Spodbudne vplive lune boste najlažje izkoristili na kariernem in finančnem področju. Pozitivna naravnanost in optimizem vas vodita v pomembne in konkretne finančne odločitve.

DEVICA

Preveč se osredotočate le na eno zadevo, medtem ko gredo druge priložnosti mimo vas. Priznati si morate, da ste morda zamudili prvo priložnost, zdaj pa morate čakati.

TEHTNICA

Ostanite čim bolj samostojni, ne glede na to, da radi komunicirate in občasno iščete družbo za vsako ceno. Vsekakor imate dve enako dobri možnosti, ki ju ne boste zapravili.

ŠKORPIJON

Zaradi lune v raku bo na udaru nekaj domačih težav ali družinskih vprašanj, ki se bodo poglobila, če ne boste pravočasno in diplomatsko odreagirali in se zadeve lotili na pravi način.

STRELEC

Nekaj bi najraje preskočili, saj se z zadevo ali vprašanjem ne bi radi predolgo ukvarjali. Posebno, če zadeva osebo, ki vam nečesa noče odpustiti ali pa preprosto slediti načrtom.

KOZOROG

Vedno bolj boste kljub luni v raku samozavestni, posebno na poslovnem področju, kjer vas vzpodbuja vztrajnost. Z denarjem boste imeli srečno roko, ostane pa še področje čustev.

VODNAR

V kolikor boste optimistični, bo sreča na vaši strani, le pretiravati pa ni treba, kljub temu da se bodo dogodki bliskovito vrstili. Privoščite si kaj lepega in okusnega, nekaj kar vas bo spravilo v dobro voljo.

RIBI

Pozitivno razmišljanje in naravnanost prinašata razbremenitve, saj bosta s pomembno osebo končno našla skupni jezik. Tudi ostale zadeve se bodo začele počasi premikati v pravo smer.

Prispevek je bil prvotno objavljen na Žurnal24.

Avtor
Piše

Uredništvo

Style. Več novic

New Report

Close