Dnevni horoskop za torek, 24. januarja 2023

23. januar 2023

Dnevni horoskop za torek, 24. januarja 2023

23. januar 2023

Spretni v zaznavanju stvari iz drugačnega vidika se lahko zanesete na pozitivne rešitve.

Znali boste ponuditi nasvet, ko bo to potrebno. Spoštovali vas bodo zaradi razumnega, poštenega pristopa do situacij, ter prijaznosti. Uspevalo vam bo uravnoteženje potencialno nasprotujočih si strani, sposobni boste objektivnega delovanja. Opirali se boste na razne psihološke motive, ki bodo simbolizirali vaše počutje. (Vir: Horoskop.si)

OVEN 
Ob pridobivanju informacij, ki bi vam lahko koristile, boste tokrat vsekakor uspešni in prodorni. Ne bodite pa presenečeni, če bodo v vse skupaj, kar se bo odvijalo, vpletena tudi čustva.

BIK 
Kljub luni v ribah boste povsem prepričani o svojem prav, kar bo nekoga, ki je zelo trmast zmotilo. Čas je, da se naučite kaj novega, posebno glede dejavnosti, ki vas veseli. 

DVOJČKA 
Ne dovolite, da bi se ustavili na področju kariere na pol poti samo zato, ker se bo nekaj zakompliciralo. Prihaja občutek, da je v vaši bližini ogromno drobnarij, ki jih ni moč na hitro opraviti.

RAK 
Poslovno področje bo zaradi lune v znamenju rib zahtevalo od vas, da prebudite pogum in odločnost, kar vas lahko naredi nervozne. Privoščite si kaj okusnega, kar vas bo razvedrilo.

LEV 
Na področju kariere in denarja bo sreča na vaši strani, zato se podajte v akcijo brez zadržkov. V ljubezni še razmišljate in se odločate, zato draga oseba ne ve, pri čem je. 

DEVICA 
Z zoprno zadevo ali vprašanjem se zaradi občutljive energije lune v ribah ne bi radi ukvarjali. Previdni bodite, če vse skupaj zadeva osebo, ki vam nečesa noče odpustiti ali pa vas zavrača.

TEHTNICA 
V odnosih boste imeli glavno besedo, ne glede na to, ali ste vezani ali samski. Napredovali boste, posebno na poslovnem področju. K sreči bodo urejene tudi finance.

ŠKORPIJON 
Iz prijateljstva se lahko rodi nekaj več, vendar je smiselno še počakati, da se izognete občutku, da ste vsiljivi. Nikakor pa ne predolgo, ker je pred vami oseba, ki zagotovo zanima tudi ostale. 

STRELEC 
Nova priložnost prihaja že kmalu, zato se ne osredotočajte le na nerešljive situacije, medtem ko gredo druge priložnosti mimo vas. Priznati si morate, da ste morda zamudili nekaj pomembnega.

KOZOROG 
Iz trenutka v trenutek boste kljub luni v znamenju rib bolj odločni, posebno na poslovnem področju. Z denarjem boste imeli srečo, uredili boste vse, kar je potrebno.

VODNAR 
Zadovoljni boste, na glede na dejstvo, da vam določeni sodelavci neprestano  nasprotujejo. Ostane pa še najtežja prepreka, to je ljubezensko področje, ki trenutno ni v najboljšem stanju.

RIBI 
Počasi lahko z ustreznimi vprašanji pridete do odgovorov, ki ste jih čakali in nad njimi že skoraj obupali. Področje čustev bo barvito, polno prijaznih komplimentov in trenutkov strasti.

Prispevek je prvotno objavljen na Žurnal24.

Avtor
Piše

Uredništvo

Style. Več novic

New Report

Close