Dnevni horoskop za torek, 25. januarja 2022

24. januar 2022

Dnevni horoskop za torek, 25. januarja 2022

24. januar 2022
Avtor: Profimedia

Zadnji krajec simbolizira zaključke, zato boste težko pustili karkoli nedokončano.

Želeli boste prehitevati ter storiti čim več udarnih korakov. Prav tako boste želeli da vas opazijo, da se vam približajo in da vas upoštevajo. Nakopičena energija bo ves čas spontano silila na plano.

OVEN

Bodite bolj navihani, posebno v ljubezenskih odnosih. Dobili boste smiseln in hiter odgovor. Vsekakor izkoristite nenavadno in simpatično priložnost, ki se ne bo prav kmalu ponovila.

BIK

Z energijo lune v škorpijonu, boste naredili nekaj nenavadnega in drznega. Znebili se boste občutka utesnjenosti, ki vas je spremljal v preteklih dneh. Tokrat boste pripravljeni na vse.

DVOJČKA

Večinoma svoja čustva izkazujete nežno, tokrat pa se boste izkazali za pravo nasprotje. Odločno boste pokazali, česa si želite, stvari boste vzeli v svoje roke, pa naj vas ustavi, kdor vas more.

RAK

V službi boste imeli veliko energije, a zaradi vpliva Zadnjega krajca premalo potrpljenja, zato lahko pride do kratkega stika v komunikaciji z nadrejenimi. Vznemirila vas bo neresnica.

LEV

Lotili se boste tistih nalog, ki jih že dalj časa prelagate, vzpodbujala vas bo energija lune v škorpijonu. Opravka boste imeli s tveganimi zadevami, a nič za to, le previdni boste morali biti.

DEVICA

Nekdo vas neprestano opazuje., zato se ukvarjajte se samo s tistim, kar dobro poznate in obvladate. Trenutno se ne morete poglobiti v to, kar vam dopovedujejo, tako doma kot v službi.

TEHTNICA

Nikjer ne piše, da morate vse postoriti sami, zato sprejmite pomoč in ne razmišljajte, kdo bi vas lahko le izkoristil. Čustva bodo zahtevala vso pozornost, o nečem boste morali intenzivno razmisliti.

ŠKORPIJON

V delovnem okolju vas čaka veliko izzivov, zato vam svetujemo, da se bolj zavzamete za zahtevne zadeve. Prisotni bosta tudi nervoza in agresija, zna pa se zgoditi tudi, da boste izgubili tla pod nogami.

STRELEC

Na delovnem mestu boste zaradi energije lune v škorpijonu izgubili potrpljenje, saj vam bo nekdo ves čas vztrajno kljuboval. V zasebnem življenju pa boste reševali čustvene zaplete.

KOZOROG

Obilica dela vam bo preprečevala, da bi se posvečali ljubezni, in morda bo tako celo bolje. Vsaj ne boste imeli časa za prepir, čeprav boste razloge zanj pogosto iskali, ne da bi vedeli, zakaj.

VODNAR

Imate nekaj zanimivih idej in iščete podporo, ki vas bo še bolj prepričala, da ste na pravi poti. Vse se bo z energijo Zadnjega krajca uredilo po vaših željah, dokaj gladko. Potrebujete več pohvale.

RIBI

Ostali boste brez energije, zato bodite modrejši in se ne izpostavljajte preveč, tudi ob nenapovedanem pogovoru. Nekaj informacij prihaja z zamudo, zato se vam obrestuje potrpežljivost.

Prispevek je bil prvotno objavljen na Žurnal24.

Avtor
Piše

Uredništvo

Style. Več novic

New Report

Close