Dnevni horoskop za torek, 26. oktobra

26. oktober 2021

Dnevni horoskop za torek, 26. oktobra

26. oktober 2021
Avtor: Profimedia

Ne prestrašite se, če se v trenutku ne boste zavedali pravega vzroka svojih dejanj.

Obujali boste lepe in manj lepe spomine na preteklost. Povečani bosta potreba po pozornosti in nežnosti, kar vas bo privedlo do tega, da naredite kakšen romantičen premik. Druženje vas bo vznemirjalo, saj bodo misli preveč intenzivne da bi jih delili. Sami s sabo, v svojem kotičku lahko pridete do vseh odgovorov, po katerih že nekaj časa hrepenite. (Vir: Horoskop.si)

OVEN
Zaradi lune v raku boste čutili, kako utrujeni ste v resnici, prav tako pa si boste želeli preživeti več časa z ljubljeno osebo. Privoščite si počitek brez slabe vesti in namenite več časa sprostitvi. 

BIK 
Kljub občutljivi luni v raku je pred vami precej zanimiv dan, v katerem se bodo prepletale tako dobre, kot tudi nekoliko slabše energije. Ne bi bilo dobro, če bi skušali delovati na silo. 

DVOJČKA
Ne bodite tako kritični, kljub vplivu lune v raku, ki povečuje vašo občutljivost. Skušajte ohraniti pravo mero razumnosti in dojemljivosti za osebe okoli vas, izplačalo se vam bo.

RAK
Bodite bolj tolerantni, spomnite se, da so dejanja močnejša od besed. V službi bo vse potekalo brez težav, toda vseeno poskrbite za to, da zavarujete svoje zamisli in tudi prihranke.

LEV
Dan z luno v raku bo idealen za ustvarjanje ljubečega in romantičnega okolja. Nekdo bo pozitivno presenečen nad vami. Če ste samski, pa poskrbite za to, da bo trenutek nekaj posebnega.

DEVICA 
Če načrtujete druženje z nekom posebnim, potem poskrbite, da bo kljub luni v znamenju raka vse tako kot mora biti. Vse bo lahko dobro, če boste optimistično pogledali na vse skupaj.

TEHTNICA
Zaradi dobre novice boste zelo prizemljeni in zelo velikodušni. Drugim boste pomagali in za to vam ne bo nič žal. Nekaj se bo dogajalo tudi v zvezi s financami in izgleda, da ste sedaj vi na vrsti.

ŠKORPIJON
Svojo ljubezen pokažite preko dejanj, ne le z besedami. Več, kot boste dali, več se vam bo povrnilo, v ljubezni seveda. Na ostalih področjih bo tišina, vendar vas naj to ne zmede ali prestraši preveč.

STRELEC
Ljubezenski odnosi bodo zaradi lune v raku občutljivi, zato pazite, če ste v razmerju. Zaplet v odnosih na splošno pa lahko pričakujete tudi samski. Zadovoljstva tokrat ne bo od nikoder.

KOZOROG
Pazite, da se v svojem pogumnem naletu ne izčrpate preveč, saj je pred vami naporen dan. Namenite svoj čas tudi prijateljem, saj vas zaradi dobrih lastnosti, ki jih imate že nestrpno pričakujejo. 

VODNAR
Če ste samski, se odpirajo nove priložnosti in možnosti za ljubezen. Odprite pot novi ljubezni, saj vam ta lahko pričara nepozabne trenutke. Vezani se boste težko zadržali, da se ne bi postavili zase.

RIBI
Začutili boste moč in energijo, ki jo spretno uporabite na področju kariere. Vztrajnost in motivacija bosta zelo pomembna faktorja. Uspevalo vam bo vse tisto, kar ste si že nekaj časa želeli.

Prispevek je prvotno objavljen na Žurnal24.

Avtor
Piše

Uredništvo

Style. Več novic

New Report

Close