Dnevni horoskop za torek, 27. decembra 2022

26. december 2022

Dnevni horoskop za torek, 27. decembra 2022

26. december 2022

Določena odločitev, ki ste jo s težavo sprejeli ubira prave poti, ki vas bodo prepričale, da nadaljujete zastavljeno zgodbo.

Sanje na ljubezenskem področju boste znali tudi uresničiti, vsaj delček, tisti, ki je obarvan s popolno predanostjo v medsebojnih odnosih. Občutili boste spodbudno vibracijo, ki vas bo pogumno opominjala na to kaj bi radi dosegli v prihodnosti. (Vir: Horoskop.si)

OVEN
Pazite da ne izgubite glave zaradi malenkosti. Težava, ki vas spremlja vseeno ne bo pregloboka, z luno v ribah boste lažje našli izhod. Z nekom se lahko srečata in pogovorita.

BIK
Zaradi občutljive energije lune v ribah vas bo obremenilo nekaj, kar se dogaja doma, zato ne boste našli ne časa ne energije za kar koli drugega. Vezani biki se morate potruditi, da ne zapadete v konflikt.

DVOJČKA
V domačem okolju boste hrepeneli po tem, da vam priskočijo na pomoč, v službi pa se boste želeli uveljaviti oziroma izpostaviti. Čeprav to ni v vaši navadi, boste izredno prilagodljivi.

RAK
Z luno v ribah se boste razveselili nežnih ljubezenskih pripetljajev. Tudi doma vas bodo razvajali, kar vam bo še kako godilo, saj ste utrujeni od vseh obveznosti in preteklih zapletov.

LEV
Odločite se, komu boste dali prednost in se potrudite vzpostaviti prijetno vzdušje. Vsak drugi pristop bi vam povzročil preglavice, saj bi vas lahko nekdo popolnoma napačno razumel.

DEVICA
Ker boste opazili, da se nikakor ne zberete, pomembno zadevo raje preložite, kot da bi si belili glavo z nerešljivimi ugankami. Zanašajte se tokrat samo na dejstva in na dokumente.

TEHTNICA
Nič več vam ni jasno saj opažate, da vam določeni ljudje, za katere ste bili prepričani da so vam blizu v ničemer niso podobni. Nekdo se po daljšem času vrača kar vas lahko celo obremeni. 

ŠKORPIJON
Nikar ne bodite tako zelo nepotrpežljivi, začnite se zavedati, da kdor čaka, dočaka. Pazite, saj boste imeli opravka z ljudmi, ki se jim ne bi smeli preveč zoperstavljati, ker so lahko tudi maščevalni.

STRELEC
Polni boste energije, tudi miselne sposobnosti bodo neverjetne. Dan bo prebudil željo po uspehu, zato dajte vse od sebe. Vaša intuicija se bo na področju čustev prebudila v pravem trenutku. 

KOZOROG
Z energijo lune v ribah boste ljubeči in pozorni. V kolikor bo kdo od bližnjih potreboval vašo pomoč, boste storili vse, kar je potrebno, da se mu posvetite, ne da bi karkoli pričakovali v zameno. 

VODNAR
Situacija v službenem krogu se bo odvila povsem nepričakovano, vendar kljub temu nima smisla, da se pritožujete. Čim prej se postavite odločno na svoje noge in začnite znova. 

RIBI
Zakaj bi se ves čas obremenjevali, ko pa lahko naredite kakšno simpatično potezo in s tem sebi in še komu polepšate dan. Tvegajte tam kjer vas nekaj močno mika, morda vam uspe. 

Prispevek je prvotno objavljen na Žurnal24.

Avtor
Piše

Uredništvo

Style. Več novic

New Report

Close