Dnevni horoskop za torek, 29. novembra 2022

28. november 2022

Dnevni horoskop za torek, 29. novembra 2022

28. november 2022

Zaradi vpliva konjunkcije med Luno in Saturnom se boste zelo močno zavedali svojih napak.

Delovali boste z mislijo, da vam nekaj manjka, ter da nečesa niste storili dovolj dobro. Zelo kritični boste tako do sebe kot tudi do drugih. Zelo pomembno bo, ljubiti sebe in omiliti svoje pomanjkljivosti, da se vas ne dotaknejo dvomi vase in zamere. (Vir: Horoskop.si)

OVEN
Razmislite, ali delate prav, saj se vam drugi ne morejo večno prilagajati. Egocentrična luna v znamenju vodnarja vam ne bo ničesar olajšala, zato je čas za bolj umirjeno delovanje.

BIK
Na pomemben korak ste že pripravili, toda še vedno bi se utegnilo zaplesti, če ne boste organizirani in sistematični. Ne bodite na področju financ prezahtevni, raje se prilagodite.

DVOJČKA
Navdušeno boste zadevo, ki vam jo bo nekdo omenil, sprejeli brez pravega razmisleka, vendar vam bo že kmalu morda žal. Nikar ne pozabite preveriti vseh pomembnih faktorjev.

RAK
V zadnjem času se preveč ukvarjate z drugimi ter z njihovimi težavami. Namenite več časa sebi, pazite le pri vožnji, saj boste raztreseni in zasanjani. Naj bo zbranost vaše vodilo.

LEV
Umaknite se iz situacije, ki diši po prerekanju. Energijo boste pridobili skozi pospravljanje stanovanja in poslovnih prostorov. Spoznali boste, da ste sami sebi dovolj.

DEVICA
Zaradi vpliva lune v vodnarju boste na področju dela in denarja zmedeni in neodločni. Motilo vas bo skoraj vse, čeprav pravzaprav veste, da gre za drobne malenkosti, ki se lahko spremenijo.

TEHTNICA
Sprijaznite se, da se nahajate v zapletenem obdobju, ko marsikaj poteka drugače od pričakovanega. Najbolj vas bo zmotil nekdo, ki ne izpolnjuje obljub, ki jih je dal pred kratkim.

ŠKORPIJON
Ker boste nejevoljni in počasni, si nikar ne zastavljajte večjih ciljev, sicer boste vse opravili bolj površno. Raje počakajte, da se negativne energije razblinijo in umaknejo iz obzorja.

STRELEC
Prijeten dan je pred vami, saj imate priložnost, da rešite zadeve, o katerih ste v zadnjem obdobju le razmišljali. Na potezi ste vi, zato ne čakajte, da se bo odzval kdo drug.

KOZOROG
Na področju čustev boste nekoliko negotovi, posebno če se še niste dogovorili okoli pomembne odločitve. Izčrpani in raztreseni se boste le s težavo lotili situacije na finančnem področju.

VODNAR
Skušajte se tudi vi kdaj poglobiti vase. Tako boste hitro spoznali situacijo in se pripravili na nove korake. Želite si urediti tudi tiste zadeve, na katere morda še niste pripravljeni.

RIBI
Pričakovali ste bolj umirjeno energijo, okoliščine pa vas prepričujejo, da presenečenjem še zdaleč ni konca. Ujemite pravi trenutek, kar s pomočjo lune v vodnarju ne bo težko.

Prispevek je prvotno objavljen na Žurnal24.

Avtor
Piše

Uredništvo

Style. Več novic

New Report

Close