Dnevni horoskop za torek, 6. decembra 2022

05. december 2022

Dnevni horoskop za torek, 6. decembra 2022

05. december 2022

Ne bodite presenečeni, če se bodo pojavile težave s spanjem in z apetitom, doleti vas lahko tudi občutek šibkosti.

Bolj boste radovedni glede vsega novega in zelo spontani. Nepričakovane priložnosti vas lahko, če boste osredotočeni, naučijo veliko stvari. Uživali boste v improvizaciji in eksperimentiranju. (Vir: Horoskop.si)

OVEN
Manjši zapleti in nesporazumi vam bodo dali misliti, da se v zadnjem času prekomerno obremenjujete z zadevami, na katere žal nimate nobenega vpliva. Posvetite se raje zasebnemu življenju.

BIK
Določena naloga bo sicer zahtevna, toda po tem ste hrepeneli. Samo od vas je odvisno, kako boste shajali z novimi odgovornostmi in z vplivom lune v vašem znamenju, vam ne bo težko.

DVOJČKA
Nikar se ne poslužujte tveganih korakov, bolj priporočljivo bo, da počakate na še nekaj novic. Uspeh boste dosegli počasi in po ovinkih, pomembno bo, da nekoliko omejite stroške.

RAK
Če ste pred kratkim doživeli nenadno prekinitev ali zamujeno priložnost, se boste močno obremenjevali in spraševali, ali je del krivde morda tudi na vaši strani.

LEV
Vleklo vas bo med ljudi, kjer boste lahko mirno izražali svoje mnenje in delili svoje izkušnje. Občutek močne neodvisnosti pa lahko zelo zmoti ljubljeno osebo, ki vas ne bo razumela.

DEVICA
Če se boste znali postaviti zase, lahko pričakujete še dodatno pohvalo, zato se nikar ne zadržujte. Pazite le, da ne boste za nastale težave krivili drugih, najprej vse skupaj analizirajte.

TEHTNICA
Če vam bodo sodelavci metali polena pod noge, boste trmasto s pomočjo lune v biku usmerili svoj pogled in energijo drugam. Finančno stanje bo tisto, ki vas bo razveselilo.

ŠKORPIJON
Zaradi energije lune v biku bodite pazljivi, ko gre za denar, investicije in uradne zadeve. Izognite se vsem sumljivim poslovnim transakcijam in ponudbam, ki izgledajo preveč mamljive.

STRELEC
Pred vami je dan presenečenj in nenadnih priložnosti. Bodite pa previdni, da v želji po svoji svobodi ne užalite nekoga, ki se lahko vedno zanese na vas in vašo pomoč.

KOZOROG
Družinski odnosi bodo zaradi lune v biku zahtevali več vaše pozornosti, zato se jim ne izogibajte. Prej ali slej boste morali sprejeti pomembno odločitev, vendar se bo najprej treba poglobiti.

VODNAR
Prihajate do točke, ko boste pogledali nazaj čez to, kar ste dosegli v zadnjem obdobju. Poskusite oceniti in razumeti, kaj ste se naučili in kaj to pomeni za vas na vseh področjih.

RIBI
Pri nakupih boste neustavljivi in enostavno vas marsikaj kar preveč mika. Zaustavite se in si z energijo lune v biku najprej razjasnite stanje na bančnem računu, potem nadaljujte.

Prispevek je prvotno objavljen na Žurnal24.

Avtor
Piše

Uredništvo

Style. Več novic

New Report

Close