Do čvrstega trebuščka v le 15 minutah na dan!

09. maj 2019

Do čvrstega trebuščka v le 15 minutah na dan!

09. maj 2019

Gre za telovadne vaje, ki jih sploh ni težko izvajati, a imajo že skoraj neverjetne učinke, če boste dosledne. Vaš trebušček bo vse trši in čvrstejši iz tedna v teden!

Pomlad je tu, zrak postaja toplejši (no, ja), kakorkoli, zmanjukuje vam izgovorov! Zdrave navade naj postanejo rutina, slednja pa način življenja, ki pripelje do fantastičnih in vidnih sprememb!

Predvsem na vaši postavi, saj se že zavedate, kako hitro se bliža sezona kopalk! Načeloma bi morala biti telovadba dovolj pogosta ter večmesečna, da bi rezultate opazili, vendar trenerji poznajo tudi kako bližnjico ali trik s pomočjo kombinacij vaj, ki prinašajo hitrejše, zelo učinkovite rezultate!

Trebuh je za številne ženske tisto področje na telesu, ki ga zlepa ne morejo utrditi, kjer so mišice ohlapne in trebušček sčasoma postane obložen z maščobo, da je še najbolj videti podoben pivskemu sodčku… Raven trebuh je predvsem kombinacija pravilne telesne aktivnosti in kakovostne prehrane. Hranila, ki ugodno delujejo na vitek pas, so sadje, zelenjava, nemastno meso, žitarice in dovoljšnja oskrbljenost telesa z vodo.

Da bi trebuh učvrstile, torej spremenite prehrano in s tem ‘napadite’ maščobno tkivo. Odvečno maščobo izgorite najprej s pomočjo kardio vaj in z vajami z utežmi. Šele potem naj sledijo specifične vaje za kritične dele telesa, kjer pa nista potrebna utrudljiv napor in dolgost treninga, bolj pomembna je njegova ravno prav dolga ‘intenziteta’.

Oglejte si zgoraj odličen video na YouTube kanalu, kjer so pokazali vaje, ki vam vzamejo samo 15 minut dnevno, v zameno pa vam ‘dajo’ čvrst trebuh, na katerega boste še kako ponosne!

D. S.

Foto: Instagram, Youtube, Fit, strong and sexy

Style. Več novic

New Report

Close