Dočakajte božič v toplini svojega doma z Netflixovimi romantičnimi filmi

23. december 2021

Dočakajte božič v toplini svojega doma z Netflixovimi romantičnimi filmi

23. december 2021
Avtor: Unsplash

V prihodnjih dneh bomo najbrž preživeli veliko svojega časa v notranjosti naših domov, zato vam ponujamo najboljši filmski izbor za hladne zimske večere.

Božični čas je odličen za sprostitev in uživanje, še posebej, kadar dodamo kuhano vino, film, odejo in prijatelje ali ljubljeno osebo.

V prazničnem času moramo znati ceniti male stvari, velike nakupe, različne zabave in stres pa pustiti za sabo. Če nas je leto 2020 kaj naučilo, pa je to, da ne čakamo na srečo, ampak si jo ustvarimo sami.

Holidate

Emma Roberts v glavni vlogi nikoli ne razočara in tudi tokrat ni. Dva večno samska, ki sovražita praznike ravno zaradi svojih staršev, ki neprestano izpostavljajo njun samski stan, se spoznata in se dogovorita, da bosta praznike preživela skupaj.

Avtor: Netflix

Zaradi skupnega sovraštva do praznikov in pomanjkanja interesa do romance, sta pravzaprav popoln par in le vprašanje časa je, kdaj si bosta to priznala. Ko se leto približuje koncu in ne manjka prazničnih zabav, na plan pride nepričakovana ljubezen.

Operation Christmas Drop

Kat Graham nam je mnogim znana iz serije Vampirski dnevniki in čeprav je dolgo nismo videli v glavni vlogi, so letošnji prazniki to spremenili. Operation Christmas Drop namreč spremlja Erico, zaposleno na kongresu, ki božiča ne bo preživela z družino, saj ima pomembno nalogo v letalski bazi. A tam se pravzaprav začnejo njene težave zaradi nesoglasij s kapetanom baze.

Avtor: IMDb

Vendar pa se njun odnos hitro prelevi v nekaj povsem drugega, različni prepiri pa kmalu postanejo pozabljeni. Pomembno je poudariti, da je film že dolgo med najbolj gledanimi na Netflixu, zato se že danes namestite na kavč in uživajte v tej božični zgodbi.

The Knight Before Christmas

Vanessa Hudgens je postala prava zvezda božičnih filmov na Netflixu, prvi takšen pa je zagotovo The Knight Before Christmas. Zgodba se odvije s potovanjem skozi čas, ko se angleški vitez iz preteklosti znajde v današnjem svetu, ki ga ne pozna.

Avtor: IMDb

Spozna srednješolsko učiteljico naravoslovja, ki je razočarana v ljubezni in ji popolnoma spremeni življenje, ko ji izkaže naklonjenost na dobri stari način. Ta film je prava mešanica magije, ljubezni in klišejev, ki jih iščemo v božičnih romantičnih filmih.

A Christmas Prince

Takoj, ko se je pojavil film A Christmas Prince, je med gledalci pognal pravo mrzlico, premiera tega filma pa je postavila Netflix na sam vrh sveta božičnih zgodb.

Avtor: Netflix

Film spremlja mlado novinarko Amber (Rose McIver), ki dobi nalogo narediti zgodbo o princu in najbolj zaželenemu ženskarju Richardu (Ben Lamb). Amber odide na grad in ko spozna njegovo družino, se ne uspe upreti njegovemu šarmu in se zaljubi v tega nedostopnega princa.

The Christmas Chronicles

In še za konec, seveda nič ne pobegne zgodbi o Božičku, ki je pred kratkim celo dobila svoje nadaljevanje. Zaplet filma sledi zgodbi sestre in brata Kate ter Teddya Pierca, katerih božični načrt je ‘ujeti’ Božička. A njun načrt ni tako enostaven in postane ena najbolj norih in največjih dogodivščin, kar sta si jih lahko zamislila.

Avtor: IMDb

Prispevek je bil objavljen na miss7.

Avtor
Piše

Meta Vražič

Style. Več novic

New Report

Close