Kaja Flisar / 14. junij 2022

Dolgo pričakovani parfum končno tudi pri nas!

Bi rade dišale tako kot Billie Eilish? Zdaj lahko! Priljubljena pevka je namreč izdala svoj parfum, ki je v spletni parfumeriji Douglas od junija naprej dostopen tudi Slovenkam.

Billie je bila vse življenje obsedena z dišavami. Kot otrok je zbirala parfumske stekleničke, med potovanjem po svetu pa nakupila na stotine dišav iz različnih držav. Zamisel za lastno dišavo je dobila že pred milijoni let, pravi. Da bi jo oživela v vsej svoji popolnosti, je bila intimno vključena v vsak korak procesa in imela popoln kreativni nadzor – od kreativne vizije do oblikovanja steklenice, embalaže, kampanje in seveda samega vonja.

NAJLJUBŠI VONJ NA SVETU

“Želela sem, da bi bil parfum kot topel objem. Kot je občutek, ko čutiš, kako teče kri v telesu. To je vonj, ki sem ga lovila leta in leta. To je moj najljubši vonj na svetu.”

Pevka ga opisuje kot psihično seksi. “Ko so mi prvič poslali vzorec dišave, sem skoraj jokala od sreče, ker je bila tako popolna,” je navdušena. V parfumu se prepletajo note sladkih cvetov s poudarkom na sočni mandarini in rdečih jagodah, srce dišave pa so blage začimbe, bogat kakav in kremasta vanilja. Čeprav se je mladi pevki vonj vanilje v otroštvu zdel odvraten, je zdaj vanj dobesedno zaljubljena.

“Imam zares izostren čut za vonj in že od malega svet zaznavam skozi vonjave.” Preden je lansirala svojo sanjsko dišavo, je uporabljala poceni parfume, ki jih v drogerijah običajno prodajajo ob blagajni. Zdaj svojega parfuma ne bo več zamenjala za nič na svetu. “Podrobno sem opisala, kaj si želim, kakšno toplino želim, da ima, kako želim, da se ga čuti,” je opisala postopek nastajanja dišave, ki je trajal dobro leto. “To je bila ena najvznemirljivejših stvari, kar sem jih kdaj naredila. Komaj čakam, da ga preizkusite tudi vi!”

Parfumu je nadela preprosto ime Eilish in ga oblekla v edinstveno embalažo. Zlata kromirana steklenička je navdihnjena z njenimi najljubšimi deli telesa: prsnim košem, vratom in ključnico ter je pozlačena z jantarnim bronom. “Nisem hotela imeti določenega tipa postave. Mislim, da je človeško telo lepo takšno, kot je, in nehati bi morali spreminjati svoja telesa, ampak jih ceniti takšna, kot so po naravi. Ker so taka najlepša,” je prepričana.

Zaradi veganskega življenjskega sloga, je bilo naravno, da je Billie ustvarila dišavo, ki ni testirana na živalih in ne vsebuje sestavin živalskega izvora, narejena je iz čistih sestavin in je v skladu s standardi Douglas Clean Beauty.

EDINSTVENA IN PRISTNA

“Billie Eilish je edinstven talent in glas generacije. V vsem, kar počne, ima vizijo biti edinstvena, provokativna in pristna. Sodelovanje z Billie je bilo za Parlux naravno ravno zato, ker lahko vizijo oživimo kot nihče drug, in ker smo bili navdušeni, da bomo delali na tem projektu.”

Tako je sodelovanje s priljubljeno pevko opisala Lori Singer, predsednica Parlux Ltd, mednarodnega proizvajalca in distributerja prestižnih, dizajnerskih, lifestyle dišav in dišav slavnih. Do zdaj je bil Eilish na voljo za nakup izključno v ZDA prek njene spletne trgovine, od 1. junija naprej pa ga je mogoče dobiti tudi v spletnih trgovinah Douglas in številnih parfumerijah po Evropi.

“Billie Eilish se že v 20. letu lahko pohvali z obsežnim glasbenim opusom, ki izžareva dobre vibracije. Pesmi so poetične in postavljajo standarde v sodobni pop kulturi. Veseli smo, da imamo priložnost promovirati širitev znamke na evropski trg tako, da svojim oboževalcem po vsej Evropi omogočimo prvi vonj tega izjemnega talenta. Predstavitev dišave Eilish je ena naših najpomembnejših lansiranj v letu 2022 za mlade in digitalno občinstvo,” je povedala Tina Müller, izvršna direktorica podjetja Douglas.

Kje kupiti?

Dišavo Billie Eilish lahko kupite v spletni parfumeriji Douglas.si.

Avtor
Piše

Kaja Flisar

New Report

Close