»Dolgočasni« puloverji, v katerih boste videti zelo šik!

21. november 2019

»Dolgočasni« puloverji, v katerih boste videti zelo šik!

21. november 2019

Pozimi navadno z oblačili ne kompliciramo. Lahko se igramo s plastmi in materiali ter tako kreiramo bolj zanimive outfite, kot poleti.

In če ste ena izmed tistih zimomrzležev, vas bo lahko vsaj malce potolažil mehek in topel pulover.

Med turobno in dolgo zimo obožujemo pletene puloverje, saj so nekateri izmed njih še posebej mehki in udobni, kar pa je še najboljše to, da se nam zaradi udobja, ni treba odpovedati estetiki. Casual puloverji so lahko zelo šik, kar se zavedajo tudi največje trendseterke, ki jih nosijo v kombinaciji z vintage kavbojkam z visokim pasom ali plisiranimi krili.

https://www.instagram.com/p/B4xRDSFlNfp/

Če natančneje pogledate objave na družbenih omrežjih pod ključnikom #ootd, boste našli neskončno objav, kjer imajo puloverji glavno vlogo, še posebej lepo pa so videti pletenine v umazano beli barvi.

https://www.instagram.com/p/B4mgrmjgVnE/
https://www.instagram.com/p/B3UoMfZn7Vo/

Izjemno so preprosti za kombiniranje, hkrati pa še neverjetno topli. Če želite svojem outfitu dodati udobje in šik, potem se poigrajte z oversized pleteninami, pulover zatlačite v kavbojke ali pa pustite, da kot obleka pada čez svileno ali plisirano krilo.

https://www.instagram.com/p/B2di7twpJwH/
https://www.instagram.com/p/B3xK7xxJ1sO/
https://www.instagram.com/p/B4pf96yFS_g/

Kar nas še posebej razveseljuje, je to, da puloverji v nevtralnih barvah zagotovo ne bodo šli iz mode še naslednjo hladno sezono.

Foto: Instagram

Avtor
Piše

AnjaCajhen

Style. Več novic

New Report

Close