Oglasno sporočilo / 21. september 2022

Dopolnilo, ki razgradi do 70 % alkohola, zdaj tudi pri nas

Prvi prehranski dodatek na svetu, ki se zaužije pred uživanjem alkohola, je zdaj prvič na voljo potrošnikom v Sloveniji.

Myrkl je edini prehranski dodatek na svetu, ki vsebuje AB001™, prvo formulo v zgodovini, ki dokazano učinkovito razgradi alkohol v črevesju, preden ta pripotuje v jetra. Neodvisna recenzirana klinična raziskava je pokazala, da ta aktivna sestavina razgradi do 70 odstotkov alkohola v 60 minutah (in 50 odstotkov po 30 minutah) po zaužitju.

Po tem, ko je dodatek poleti osvojil Združeno kraljestvo, bil razprodan v roku 24 ur in prejel odlične ocene potrošnikov in novinarjev, je zdaj prvič na voljo tudi v Sloveniji.

Foto: Myrkl

Rezultat 30-letnih raziskav

Myrkl in AB001™ sta rezultat 30-letnih raziskav in razvoja pod vodstvom De Faire Medical (DFM), švedskega medicinskega podjetja, usmerjenega v razvoj revolucionarnih prehranskih dodatkov.

Frederic Fernandez, vodja skupine v podjetju Myrkl v Sloveniji, je komentiral: “Navdušeni smo, da lahko ta prvi prehranski dodatek na svetu, ki se zaužije pred uživanjem alkohola, prvič predstavimo v Sloveniji. AB001™, aktivna sestavina Myrkla, je znanstveno odkritje, ki je rezultat 30-letnih raziskav in razvoja ter neodvisnih, recenziranih študij.”

“Gre za prvi izdelek v zgodovini, ki dokazano učinkovito razgradi alkohol v črevesju, preden ta pripotuje v jetra.”

Foto: Myrkl

Vodja skupine še dodaja, da se zaveda, da je zmerno uživanje alkohola v družbi velik del slovenske kulture, ter da je namen Myrkla ta, da se ljudje po uživanju alkohola počutijo dobro.

Je pa poudaril, da bi moral vsakdo upoštevati nacionalne smernice za uživanje alkohola.

Foto: Myrkl

Aktivne sestavine so mešanica zaščitenih visokoučinkovitih bakterij (predvsem Bacillus subtilis in Bacillus coagulans), obogatenih z L-cisteinom in vitaminom B12. Za učinkovito delovanje je treba vzeti 2 tableti pred zaužitjem alkohola.

Vse sestavine so odobrene in priznane kot varne s strani Evropske agencije za varnost hrane (EFSA).

Že na voljo

Prehransko dopolnilo Myrkl je na voljo na strani www.myrkl.eu po ceni 34,80 evra.

New Report

Close