Drage ženske, pa kaj ve nosite s sabo vsak dan v torbi?!

28. julij 2020

Drage ženske, pa kaj ve nosite s sabo vsak dan v torbi?!

28. julij 2020

Eden najbolj priljubljenih modnih dodatkov lahko pove kar nekaj zanimivih podatkov o osebi, ki ga nosi.

Ženske ki nosijo orjaške XXL torbice, imajo rade kaotičnost in vznemirljivo spontanost. Le kako drugače bi si lahko razložili dejstvo, da jih ne moti ure in ure po veliki torbi iskati črtalo za ustnice ali ključe od avtomobila.

To vprašanje je sprožila tudi bralka na našem forumu. Njen zapis (tudi, če je malce daljši) objavljamo v celoti:

»Gledam ženske, pa ljube dame, kaj vse nosite s sabo vsakodnevno?? Nabite torbe kot poštarske, pa še vrečo tisto Hofer nakupovalno zraven tovorite?? Kaj hudiča rabite za vsak dan toliko stvari?

Pa povprašam sodelavko, ki se vsak dan pritroga z največjo Alpinino torbetino, in jo vprašam zakaj rabi tok velko torbo?
– ja, ker ma notri: rezervno majico, deodorant, zobno ščetko in pasto, pollitersko vodo, intimne robce, navadne robce, čistilne/vlažilne robce, kozmetično torbico (ki je btw tok velka kot moja navadna torbica za vsak dan), puščico s tremi kuliji, notes, polnilec za mobitel, slušalke, denarnico, kremo za roke, deodorant v spreju, krtačo za lase, .. Toliko se spomnim.


Resno?!! Jaz imam v svoji torbici; ključe, labelo, službeno izkaznico, mini denarnico, mobitel, robčke (navadne), tisto mini razkužilce (to zdaj v teh časih, prej ne), slušalke (brezžične in so itak pospravljene v tisti škatlici kot od tamponov), cigarete in fajrcajg. Torbica je velikosti take, kot jo navadno vidim le zvečer (recimo da je velika za mali šolski zvezek)…

Skratka, VSE kar rabim. V službi imam pa v eni od svojih omaric deodorant, krtačo za lase, celo tušgel (nikol ne veš kaj se zgodi), rezervno perilo in nogavice, rezervno obutev, jaknico, kremo za roke, še eno labelo, maskaro in pa paket vlažilnih oz. čistilnih lumpi robcev pa ene 3 testerje parfuma ki ga itak uporabljam.


Ne razumem vas, zakaj vlačite dnevno tako težo s sabo? Razumem da si nosite za jest s sabo, ampak zakaj imate tako naphane torbe, sam bog ve?? Si dejansko vsakodnevno pomagate z vsem, kar nosite s sabo?
Človek se res vpraša, kako hudiča se znajdejo moški ki ne nosijo takšnih torbetin s sabo?

No, kaj vse ve nosite s sabo vsak dan?«

Odgovore si lahko preberete TUKAJ.

Foto: Instagram

Avtor
Piše

AnjaCajhen

Style. Več novic

New Report

Close