“Dragi bob” – frizura, ki je vredna striženja dolgih las

28. februar 2023

“Dragi bob” – frizura, ki je vredna striženja dolgih las

28. februar 2023
Foto: Instagram

To je frizura, ki jo boste spomladi videvali na vsakem koraku!

Vsaka sezona prinese nove trende frizur in tudi tokrat ni nič drugače. Spomladi bo med pričeskami zavladal “dragi bob” – zelo natančno pristrižena kratka frizura, ki daje luksuzen videz. Dragi bob se umika od mehkih oblik k bolj strogim in izrazitim linijam. Na kratko: dragi bob je krajši in ostrejši od običajnega boba.

Nov trend je že usvojila manekenka Lori Harvey, ki je z dragim bobom pozirala na modni reviji Valenitno.

Kako do dragega boba?

Skrivnost se skriva v strukturi, razlaga Joel Goncalves, umetniški vodja salona Nicola Clarke, ki svetuje, da se vaš frizer izogne uporabi škarij za redčenje, saj se bo z njimi izgubila stroga linija boba. “Namesto tega naj uporabi običajne škarje za striženje, saj ima tako večji nadzor nad linijo, ki jo ustvarja.”

Kako vzdrževati dragi bob?

Če želite, da je vaš dragi bob vedno videti brezhibno, morate frizerja obiskati na vsakih šest tednov. Ja, ni se ga kar tako prijelo ime “dragi”. Čeprav boste za vzdrževanje frizure morda odšteli malo več denarja, se vam bo obrestovalo. Redno striženje bo poskrbelo, da bodo vaši lasje lepo padli in bodo videti zdravi.

Kako oblikovati dragi bob?

Da konice las ne bodo naelektrene, uporabljajte kremo za lase, ki bo poskrbela, da bodo vedno stali v liniji. Ne pozabite niti na izdelke za vlaženje las in peno za volumen, ki bo vašim lasem dala glamurozen videz.

Lase lahko tudi rahlo vzvalovite ali pa jim dodate elegantne bleščeče špangice za še večjo dozo glamurja.

Avtor
Piše

K. F.

Style. Več novic

New Report

Close