Eden najbolj seksi igralcev na svetu postal Guccijeva muza

04. oktober 2022

Eden najbolj seksi igralcev na svetu postal Guccijeva muza

04. oktober 2022
Foto: Gucci

Modna hiša Gucci je za svojo kampanjo izbrala enega najbolj zaželenih moških na svetu. Ambasador njihove potovalne prtljage je postal Ryan Gosling.

Hollywoodski šarmer Ryan Gosling je uradno postal nova Guccijeva muza. Igralec tako pogumno stopa po stopinjah Harryja Stylesa, Jareda Leta in Lane Del Rey, ki so bili v preteklosti obrazi te italijanske modne hiše.

Najnovejša kampanja se osredotoča na potovalno prtljago iz kolekcije Gucci Savoy, ki je navdihnjena z estetiko sedemdesetih let prejšnjega stoletja.

Foto: Instagram/Gucci

Fotografiranje je potekalo na plaži, Gosling pa je v objektiv ujel fotograf Glen Luchford. Na eni fotografiji tako vidimo igralca, ki po morju potiska voziček, poln prtljage, na drugi zleknjen med Guccijeve kovčke lista revijo, na tretji pa v havajski srajci telefonira na motelski postelji, obkrožen s prtljago.

Foto: Instagram/Gucci
Foto: Instagram/Gucci

Kreativni direktor Alessandro Michele je Goslinga izbral za novega ambasadorja znamke, ker je prepričan, da ustreza Guccijevim idealom. “Potovanje za Gucci nikoli ni bilo zgolj fizično. Gucci je znamka, ki je na potovanjih spremljala umetnike, pisatelje, igralce in režiserje Hollywooda …”, in zdi se, da so prav to odkrili z Goslingom.

Foto: Instagram/Gucci

V sklopu kampanje je izšel tudi video, ki si ga lahko ogledate spodaj:

Avtor
Piše

Kaja Flisar

Style. Več novic

New Report

Close