"Superman" Henry Cavill v Sloveniji snema uspešnico The Witcher

30. marec 2022

"Superman" Henry Cavill v Sloveniji snema uspešnico The Witcher

30. marec 2022
Foto: Profimedia

Priljubljeni britanski igralec je oboževalce danes zjutraj pozdravil iz naše priljubljene turistične destinacije – Kranjske Gore.

Henry Cavill je svoj zadnji video za Instagram, v katerem sicer deli podrobnosti svoje diete, posnel v Kranjski Gori.

View this post on Instagram

A post shared by Henry Cavill (@henrycavill)

Oboževalci na tem priljubljenem družbenem omrežju so hitro opazili prelepo ozadje in začeli v komentarjih spraševati, kjer se nahaja. Številni so sprva ugibali, če je v Švici ali Avstriji, drugi pa so takoj prepoznali slovenske Alpe in Kranjsko Goro.

Da bo 38-letni britanski igralec, ki smo ga lahko občudovali tudi kot superjunaka Supermana, snemal v naših koncih, sicer ni nobeno presenečenje. Že pred tedni je bilo namreč znano, da bodo novo, tretjo sezono Netflixove uspešnice The Witcher, katere glavni junak je Henry, snemali v Italiji, Sloveniji in na Hrvaškem.

Foto: Profimedia

Se po Kranjski Gori selijo v Postojno?

Spletna stran Redanian Intelligence, ki je posvečena dogajanju, povezanim s to priljubljeno serijo, je ob tem delila še več podrobnosti o lokacijah snemanja.

Kot navajajo, se bo snemanje po Kranjski Gori preselilo v Postojno, pri čemer ugibajo, da v Predjamski grad, saj je ta po njihovih informacijah 5. aprila zaprt za javnost. “Kar zelo sovpada s snemalnimi dnevi The Witcherja,” so zapisali.

Prvo sezono te Netflixove uspešnice so snemali na številnih lokacijah po Evropi, od Madžarske, Avstrije in Poljske do Velike Britanije in Španije. Drugo sezono pa so zaradi omejitev potovanj, povezanih s pandemijo, v celoti posneli v Veliki Britaniji.

Avtor
Piše

B. G.

Style. Več novic

New Report

Close