Elegantne zapeljivke: Odkrijte vse o ženskih Tehtnicah

23. september 2020

Elegantne zapeljivke: Odkrijte vse o ženskih Tehtnicah

23. september 2020

Da bi natančneje odkrili vse značilnosti astroloških znamenj, jih bomo spoznavali na malce drugačen način.

Da bi natančneje odkrili vse značilnosti astroloških znamenj, jih bomo spoznavali na malce drugačen način. Kakšne prijateljice so, kako šopingirajo in kakšen imajo odnos do mode. Danes bomo izvedeli vse o vedno elegantni in prefinjeni Tehtnici.

Na splošno o ženskih Tehtnicah

Ženska Tehtnica uteleša pravičnost in ravnovesje, krasi pa jo odlična sposobnost odločanja in popolnost. Tehtnica je zelo družabna in ima čut za komunikacijo. Rada je obkrožena z družino in prijatelji. Je karizmatična in očarljiva, zato k sebi privablja ljudi z neverjetno lahkoto. Predstavlja jing in jang, fascinantno mešanico racionalnosti in logike ter nenehnih čustev.

Brigitte Bardot

Tehtnica bo z veseljem stopila v razpravo in ovrgla mlačno mnenje drugih, hkrati pa ji bo, poleg »hladne glave« pomagal tudi šarm.

Vedno je odprta za razmislek in bo zaradi svoje dobrohotne narave priznala tudi lastne napake, če jo bodo z logično razlago prepričali, da se moti.

Seks in zveze

Tehtnica išče močno zvezo in partnerja, ki jo bo zasul z majhnimi znaki pozornosti, kot so papirnata srca in sveže cvetja. Čeprav se zdijo mirne in zbrane, so ženske Tehtnice lahko zelo igrive in romantične. Idealnega ljubezenskega partnerja bodo našle v Vodnarju ali Dvojčku, toda ljubezenske »igrice« so pri Tehtnicah strogo prepovedane.

Iskreno bo povedala, kaj si misli, kar pomeni, da bo včasih lahko boleče iskrena. Tehtnica bo izbranemu moškemu popolnoma zvesta, v zameno pa bo iskala podporo in nasvete. Seks doživlja kot miselno vajo in rada preuči, kaj je partnerju v postelji všeč. Je ljubiteljica zapeljevanja, dolge predigre in šepetanja na blazini pred samim seksom.

Gwyneth Paltrow

Prijateljstvo

Zaradi značajske lastnosti nenehnega tehtanja različnih priložnosti, je ženska Tehtnica pogosto nelogična. Njene prijatelje takšna lastnost lahko razočara, ko se na primer ne more odločiti, kateri film bi rajši pogledala. Toda njeno oklevanje dejansko koristi njenim prijateljem, saj bo, tako kot upošteva lastne okuse, potrebe in želje, pozorna tudi na okuse, potrebe in želje svojih prijateljev.

To sposobnost imajo zahvaljujoč odličnemu občutku za pravičnost, zato so Tehtnice odlične prijateljice. Srčna in prijazna, kakršna je, rada spoznava ljudi, s katerimi ima skupne interese. Nezlomljivo prijateljstvo bo doživela z levom in Strelcem.

Monica Bellucci

Videz

Žensko Tehtnico boste prepoznali po eleganci, katero izžareva vsak njen gib. Je popolnoma naravna, prikupna in graciozna ter vedno samo svoja. Njene zunanje poteze so pravilne oblike obraza, širok nasmeh, vitek pas in poudarjeni boki. Tehtnica je perfekcionistka in je vedno urejena, njen celotni outfit pa je uravnotežen in subtilen.

Tehtnici se skoraj nikoli ne bo zgodilo, da nima česa obleči ali da je oblekla nekaj čisto narobe, ker si bo vzela čas in izbrala pravo kombinacijo. Rojena je bila, da se zna obleči za vsako priložnost in se predstaviti v najboljši luči, kjer koli že je.

Marion Cotillard

Slog

Tehtnica obožuje modo, vendar ji ne bo slepo sledila, temveč bo prilagodila najnovejši modni slog tako, da ji bodo oblačila čim bolje ustrezala. Tudi če bo oblečena kot vse ostale, bo Tehtnica nosila nekaj, zaradi česar bo izstopala iz množice, na primer nenavaden prstan ali unikatno zapestnico. Zelo izbirčna je, ko je govora o kakovostnih in dobrih kavbojkah in zelo se bo posvetila iskanju popolnega para. Ne mara pretiravati z modnimi dodatki, najbolj pa jo osrečuje dobra torba ali čevlji.

Ženske Tehtnice imajo rade dolge lase, resasto postrižene s svetlimi prameni. Ličila so lahka, naravna in svetleča. V toaletni torbici pa ima vedno lip gloss. Tehtnica ne bo nikoli zapustila hiše, če na sebi ne bo imela vsaj ene kapljice parfuma, kar je preprosto nora na vonje in rada lepo diši.

Šoping

Ženske Tehtnice kupujejo skrbno in previdno, rade imajo lepe stvari, zato bodo raje kupile dražjo in kakovostnejšo torbo, kot pa poceni. Ko se odpravljajo po nakupih, si bodo vedno vzele predah v kavarni, da razmislijo, ali določeno stvar zares kupiti ali ne. V svoji najljubši trgovini se bo Tehtnica zbližala s prodajalcem in ga vedno vprašala za nasvet.

Catherine Deneuve

Modna ikona

Planet Venera, ki vlada Tehtnici, je to nebesno znamenje obdaril z izjemnim občutkom za estetiko in ostro oko za lepoto. Zato ni presenetljivo, da so se na seznamu desetih najlepše oblečenih žensk vseh časov, ki ga je sestavila revija Elle, znašle kar tri slavne Tehtnice: Gwyneth Paltrow, Marion Cotillard in Brigitte Bardot.

Modni svet so osvojile s svojim elegantnim in nadvse ženstvenim slogom, ki nikoli ne pride iz mode. Tudi pevka Gwen Stefani je ena izmed modnih ikon, rojenih v tem znamenju.

Modne ikone, ki so rojene v znaku Tehtnice, so še Monica Bellucci, Kate Winslet, Catherine Zeta-Jones in Catherine Deneuve.

Foto: Profimedia

Avtor
Piše

AnjaCajhen

Style. Več novic

New Report

Close