Ena najbolj seksi žensk na svetu se je zredila, zdaj nanjo letijo kritike

29. oktober 2021

Ena najbolj seksi žensk na svetu se je zredila, zdaj nanjo letijo kritike

29. oktober 2021
Avtor: Profimedia

Britanska zvezdnica Kelly Brook si je nabrala nekaj več kilogramov, a videti je srečna in samozavestna, zato se na zlobne komentarje ne ozira.

Kelly Brook je kariero začela kot manekenka in fotomodel, kaj kmalu pa so jo označili za seks simbol in stilsko ikono. Priljubljena moška revija FHM jo je leta 2005 razglasila za najbolj seksi žensko na svetu, leta 2016 pa so na raziskovalni univerzi v Austinu v Teksasu s pomočjo študije ugotovili, da ima Kelly “najbolj idealno postavo na svetu”.

41-letnica je trenutno radijska voditeljica priljubljene postaje Heart London, in ravno na poti na to delo jo redno spremljajo paparaci. Številni mediji so s pomočjo fotografij začeli razglabljati o njeni teži in pridobljenih kilogramih, a sodeč po tem, kako se Kelly paparacem vedno nasmehne, je videti več kot zadovoljna v svoji koži.

Avtor: Profimedia
Avtor: Profimedia

Vitka postava je bila posledica depresije

Sicer pa je zvezdnica že večkrat spregovorila o tem, kako se počuti zaradi zlobnih pripomb o njeni teži, ter da jo ves čas opominjajo na to, da je danes videti drugače kot nekoč. “Pri štiridesetih me vidijo kot debelo dekle in me ne morejo sprejeti takšne kot sem, kar je smešno. Ljudje odrastemo, se postaramo, zredimo, neprestano se spreminjamo, to se dogaja non stop,” je dejala.

Kelly leta 2006. Avtor: Profimedia

Ob tem je priznala, da se je “polenila in zapustila”, a hkrati pojasnila, da je bila njena vitka postava v preteklosti pravzaprav posledica depresije. “Takrat sploh nisem bila zadovoljna s svojim življenjem. Veliko bolje se počutim danes, ko imam malce več kilogramov. In zato tudi nočem preveč shujšati, saj je moj cilj obdržati obline.”

Avtor
Piše

Branka Grbin

Style. Več novic

New Report

Close