Enostavna in elegantna – pričeska, ki je osvojila družbena omrežja

31. julij 2022

Enostavna in elegantna – pričeska, ki je osvojila družbena omrežja

31. julij 2022
Foto: Instagram

Je enostavna, elegantna in popolna za vroče poletne dni.

Med množico lepotnih trendov na TikToku, lahko najdete tudi veliko dobrih trikov in nasvetov, ki lahko izboljšajo in olajšajo vašo lepotno rutino. Velikokrat naletimo na navdihujoče ideje za nove frizure in ena od njih je tudi pričeska s kito v tesno spetem čopu, ki je trenutno največji hit na tem družbenem omrežju.

Enostavna in vsestranska pričeska se odlično poda k vsem outfitom, poleg tega pa je odlična izbira za poletje, saj vas tesno speti lasje ne bodo motili v poletni vročini.

Seveda je frizura na TikToku dobila več različic. Nekatere uporabnice so ji dodale cik-cak prečko, druge pa v kito vpletle lasne podaljške in različne okraske. Tudi pri kitah obstajajo različne verzije – lahko naredite takšno klasično, iz treh pramenov las, ali pa med sabo ovijete samo dva debelejša pramena.

Trik za popolno kito v čopu je v pravilni uporabi velike količine gela za oblikovanje las, saj tako vse ostane na svojem mestu, poleg tega pa se z njim izognete vsem drobnim, bežečim laskom. Po nanosu gela morate lase razčesati in poravnati, da ustvarite popolnoma gladko pričesko.

@jamievanslooten slick back braided pony is a vibeeee #hair #hairstyle #hairtutorial #hairtok ♬ Twin Of Myself (Original) – Black Moth Super Rainbow

Ko naredite čop, ga enostavno spletite v tesno kito in okrasite z ljubko gumico. Frizuro lahko dodatno utrdite še z lakom za lase. Si želite bolj dramatičen videz? Kiti dodajte lasne okraske ali podaljške!

Nad kito v tesnem čopu so navdušene tudi znane modne vplivnice, med njimi Chiara Ferragni in Camila Coelho, že več let pa sta njeni veliki ljubiteljici tudi naši manekenki Iris Mulej in Tina Gaber.

Avtor
Piše

K. F.

Style. Več novic

New Report

Close