‘Fashioniste’ kažejo, kako nositi vzorec s pikami!

12. maj 2019

‘Fashioniste’ kažejo, kako nositi vzorec s pikami!

12. maj 2019

Pikčasti vzorec ali t.i. ‘polka-dot’ potisk je eden najbolj priljubljenih v toplejših dneh. Katere šarmantne kose oblačil s pikami morate dati nase? Navdih smo našli na Instagramu!

Najprej so se pojavile kot sezonska smernica, a kaj kmalu so prerasle v klasiko, ki jo lahko nosimo ne glede na vreme in sezono. Pike so šik, šarmantne in so lahko majhne ter diskretne, ali pa velike in opazne, odvisno od vaše odločitve.

V vsakem primeru pa bodo osvežile vašo izbrano dnevno ali večerno kombinacijo. Zato posezite po pikah in pikicah tako na bluzah kot krilih in oblekah, obutvi ali modnih dodatkih, puloverjih in celo na hlačah.

Modni dodatki s pikami, kot so šal, ruta ali torba, so prava odločitev za tiste, ki želijo pikčasti vzorec nositi na minimalističen način, ne pa na oblačilu. Vseeno pa jim svetujemo, naj stopijo iz cone udobja!

Še en razlog, da so nam pike všeč, je ta, da jih lahko nosimo samostojno ali jih skombiniramo z drugimi vzorci. Cvetlični in pikčasti vzorec skupaj sta videti npr. odlično. Šik videz pa lahko sestavite s pomočjo pik, ki jih kombinirate na črte.

Pike in pikice so v teh dneh že preplavile družbena omrežja in v njih smo našli navdih tako zase, kot za vas, ki iščete način, kako osvežiti svojo modno podobo.

Naj tokrat namesto izbranih kosov modnih trgovin spregovorijo izbrane life-style fotografije znanih Instagramerk in blogerk, ki so si že zagotovile moden vstop v pomlad in poletje!

D. S.

Foto: Instagram

Style. Več novic

New Report

Close