Fizični napad: Ločitev zakoncev Jelinčič se zaostruje

19. november 2019

Fizični napad: Ločitev zakoncev Jelinčič se zaostruje

19. november 2019

Včeraj zjutraj naj bi na Slovenski cesti v Ljubljani prišlo do incidenta, v katerega naj bi bila vpletena Monika Zupanc Jelinčič, zaenkrat še soproga poslanca Zmaga Jelinčiča, in njen novi partner, podjetnik Rok Miklič.

“Monikin ljubimec je napadel uradnika in mu ukradel davčni spis,” 

je Žurnalu24 zaupal Zmago Jelinčič Plemeniti in povedal, naj se za več informacij obrnemo na njegovega odvetnika.

“Danes je gospa Monika Zupanc Jelinčič v našo pisarno prišla skupaj s svojim novim partnerjem Rokom Mikličem, da bi prevzela neko staro zadevo, ki sta jo takrat pri nas imela še skupaj z gospodom Zmagom Jelinčičem.

Ko smo se dogovarjali o prevzemu te zadeve, je gospod Miklič zagrabil spis in fizično odrinil našega kolega, ki mu je želel preprečiti, da bi s spisom odšel. V zvezi s tem bomo na policijo podali ovadbo in predlog za prepoved približevanja gospodu Mikliču naši odvetniški pisarni in našim odvetnikom. Ker nas je strah, da bo na sodišču fizično obračunal z nami, bomo sodišče zaprosili, da nas ustrezno varujejo pri opravljanju našega poklica,” 

je za zurnal24.si povedal odvetnik Zmaga Jelinčiča Peter Fašun in dodal, da so ji spis želeli dati, vendar “smo želeli, da prej podpiše zapisnik o prevzemu, kar je običajna praksa, in poravna stroške zastopanja, a gospa tega ni želela podpisati.”  

Kaj pa je na te očitke odgovoril Monikin partner, pa preberite TUKAJ.

Vir: zurnal24.si

Foto: Saša Despot

Avtor
Piše

AnjaCajhen

Style. Več novic

New Report

Close