Florence Pugh se sprašuje, zakaj se moški tako bojijo prsi

11. julij 2022

Florence Pugh se sprašuje, zakaj se moški tako bojijo prsi

11. julij 2022
Foto: Profimedia

Priljubljena igralka se je modne revije znamke Valentino v Rimu udeležila v prosojni obleki …

Po tem, ko je Florence Pugh na modni reviji v Rimu blestela v prosojni rožnati obleki znamke Valentino, so se nanjo (pričakovano) usuli številni komentarji.

24-letna britanska igralka je v kreaciji namreč ponosno razkazovala prsi, čeprav je vedela, da bo s tem dvignila precej prahu.

In čeprav je pričakovala tako negativne kot pozitivne odzive, so jo vseeno zmotili komentarji moških, katerih namen je “povsem uničiti ženske,” je razložila v drugi objavi.

“Poslušajte, takoj, ko sem oblekla to neverjetno obleko, sem vedela, da ni možnosti, da ne bi bila komentirana,” je začela zapis.

Foto: Profimedia

“Vse to zaradi dveh ljubkih bradavičk”

“Zanimivo pa je gledati in biti priča temu, kako enostavno moški popolnoma uničijo žensko telo, javno in ponosno, da lahko vsi to vidijo. Ni prvič in zagotovo ne zadnjič, da bo ženska od množice tujcev slišala, kaj je narobe z njenim telesom, zaskrbljujoče pa je, kako vulgarni ste lahko nekateri moški.”

Nadaljevala je, da je sama povsem zadovoljna s svojimi “nepopolnostmi, ki jih pri 14. letih nisem mogla niti gledati.”

Dodala je:

“Toliko vas je želelo agresivno povedati, kako razočarani ste nad mojimi ‘majhnimi prsmi’, ali kako bi me moralo biti sram, ker imam tako ‘ploske’. Dolgo sem živela v svojem telesu. Popolnoma se zavedam velikosti svojih prsi in se tega ne bojim.”

V dolgem zapisu je še pripomnila, da je bolj zaskrbljujoče to, zakaj se moški tako bojijo prsi. “Majhne? Velike? Leva? Desna? Morda samo ena? Morda nobena? To. Je. Zastrašujoče”.

Nato je še razložila, da je hvaležna, da je odraščala v družini z močnimi ženskami, ki imajo obline, ter da je bila vzgojena tako, da je našla moč v gubah svojega telesa.

Foto: Instagram

Za konec pa je dodala še: “Če se vam v letu 2022 zdi glasno zlorabljanje žensk tako enostavno, potem ste vi tisti, ki nečesa ne veste. Odrastite, spoštujte ljudi, spoštujte telesa in vse ženske. Življenje bo postalo veliko lažje, obljubim. In vse to zaradi dveh ljubkih bradavičk.”

Avtor
Piše

B. G.

Style. Več novic

New Report

Close