Footjob: seks tehnika, ki moške popolnoma obnori

18. marec 2019

Footjob: seks tehnika, ki moške popolnoma obnori

18. marec 2019

Največja moč te seksualne tehnike je, da v odnos prinaša skrivnostni pridih.

Predstavljajte si tipični prizor v restavraciji, v katerem se vaša noga narahlo dotika noge vašega partnerja in začne masirati njegove občutljive dele. Prav to je »tisto nekaj« pri footjobu – seksualna stimulacija s stopali. Nihče ne sme videti in nihče ne sme vedeti. To je vajina mala skrivnost in prav zaradi tega daje spolnosti prav poseben draž.

Kaj moške privlači pri footjobu?

Sicer bodo le redki priznali, vendar je za večino moških stimulacija s stopali skrita želja. Vendar previdno: partnerju ne prilepite takoj pečata fetišista. Znanstveniki so namreč odkrili, da dela možganov, ki sta odgovorna za genitalije in stopala, ležita en zraven drugega, zato je lahko pogled na stopala lahko zelo vzburjajoč.

Kako se pripravite na footjob?

Tudi footjob zahteva svojo pripravo. Najbolj je pomembno, da imate čista in negovana stopala. Če so vašemu partnerju pomembni detajli, si nalakirajte nohte, da mu še povečate spolni apetit.

Kako deluje footjob?

Obstajajo seveda številne izpeljanke – v restavraciji, na poti, doma … Nekatere zahtevajo večje, druge manjše akrobatske sposobnosti. Če ste začetnica,  strokovnjaki priporočajo, da ležite na hrbtu, partner pa kleči pred vami, svoj penis nastavi med vaša stopala ter ga z njihovo pomočjo draži. Z malo vaje lahko stopala premikate tudi vi in mu tako »pomagate«.

Ko si boste nabrali že nekaj izkušenj, ste lahko tudi bolj kreativni. Sedite lahko za njim, noge ovijete okoli njegovih bokov, stopala okoli penisa ter začnite s masažo.

Še ena seksi izvedba footjoba je obrnjeni misijonarski položaj. Ležete na trebuh ter dvignite spodnji del nog pod pravim kotom. Partner naj položi svoj penis med vaša stopala ter sam določa pritisk in hitrost.

Footjob lahko izvajate z obema stopaloma ali enim, s peto, pesti, v čevljih, nogavicah ali najlonkah. Možnosti so neskončne in vse je dovoljeno – dokler je v obojestransko zadovoljstvo. In ne pozabite na njegove druge erogene cone … na primer njegova moda, ki jih lahko dražite med footjobom. Vendar bodite nežni in previdni, saj je to partnerjevo najbolj občutljivo mesto. Če mu je všeč, lahko s prsti tudi stimulirate anus.

Footjob za ženske

Footjob ni vzburjajoča seksualna praksa samo za moške – tudi ženske lahko še kako uživajo. Kako? Partner naj stimulira vaše intimne dele s svojimi (čistimi) stopali. Nežna masaža sramnih ustnic in stimulacija klitorisa … ni meja!

Foto: giphy

Avtor
Piše

AnjaCajhen

Style. Več novic

New Report

Close