Najdi forum

Splash Forum Arhiv Arhiv – Prosti čas ¸5.000.000,00 sit kaj z njimi???

¸5.000.000,00 sit kaj z njimi???

v glavnem zakaj pa nebi smeli ledenjaki igrati in line??ce jih to veseli zakaj pa ne sej vsi no vec ali manj igrajo zaradi zabave in druzenja!!brez ledenjakov bi in line propadu v sloveniji!!!

ej Gogi fora je u tem,da so tle na tem forumu najbolj pametni uni k pojma nimajo u hokeju.Mogoče bo grdo slišat,sam tle so uni teoretiki k vse vejo kaj bi se mogl nardit pa u praksi pa tega ne znajo.Najbolj so pametni uni k nikoli niso mel stika s hokejom,zdej k je pa in-line vn pršu bi pa radi bli taglavni.Pa vejo kdo ne sme igrat,kakšna liga more bit,…… Sej vem,da se marsikdo ne strinja z mano in se zavedam ,da sem grdo napadu vse te k sm jih opisu sam fantje jebat ga,treba se je zavedat,da niste boga za jajca prjel če igrate en kurčev in-line. Tle so še zmeram u prednosti igralci iz leda,saj oni delajo ta šport zanimiv.Še en primer bom povedal.Ko so naredili beach volley tudi ni bil popularen vendar je počasi začel dobivati na popularnosti pa ga igrajo sami igralci iz dvoranske odbojke.Zdej te pa #21 sprašujem zakaj ne grete (vaš klub,obadva veva kater) še tja začet mal igrat pa še tam mal morit,da ne smejo igrat dvoranski igralci pa un pa tret.
Šport se igra zaradi gledalcev in igrat se mora atraktivno.Me prou zanima kakšno atraktivnost lahko pokažejo igralci k nikol niso na ledu igral.Kšn striptis edino.Aja pa še to,da si nebi kdo napačnga mnenja ustvaru.Vsi,ki niste na ledu nikoli igrali,svaka vam čast da se tule borite in trudite,tudi brez vas tega športa nebi bilo.Nimam nič proti tistim,ki niste iz leda,samo ne strinjam se s parimi posamezniki,ki iščejo vse možnosti,da bi se tko naredilo da bi oni izstopal.

ja jay jay maš prav. pustmo vse tako kot je, pa boli na penis kaj bo čez pet, deset let. važno je samo to, kako bo naslednje leto, ne? zakaj bi nekaj spreminju, če zadeva funkcionira, ne?
beach volley – gotovo veš, do česa je prišlo v tem športu, ko je odbojkarska zveza suspendirala igralce in jim prepovedala igranje in je zadeva šla tako daleč, da so se spori reševali na sodišču.
in ja, jay jay, oba veva da prihajam iz najbolj osovraženega in zadrogiranega kluba v celotni ligi. ne ke ne bom šou morit (ednina, ker vse kar sm napisu so moji pogledi in ne mnenje KLUBA, ker so tudi znotraj našega KLUBA taki kot ti), ker mam pojma o odbojki še manj kot o hokeju. in ker mam po tvojem nimam pojma o hokeju, pol veš kolko mam pojma o odbojki.
kaj ne izstopam že dovolj s tem, da sm član pofukanih piščancu, ku smo vsi totalni drogeraši in alkoholiki?
kakorkoli obrneš mam pa dosti pojma o tem, kako neko stvar prodat medijem, jo narest privlačno za sponzorje. in v sedanji obliki si ga lhku vsi skupi lepu puvlečemo, ker inlajn je NEZANIMIV in niso ledenjaki prou nč pomagali za večjo promocijo.

tako svoje sm povedal, sedaj pa prepuščam prostor vsem, ki imajo pojma o hokeju, jst pa kot totalna neznalica bom skoču u bazen alkohola in se zavil v opojnost omamnih substanc.
aja pa še to, JEBAJTE SE VSI!!!

pis #21

G. jay jay,

že iz tvojga stavka (sam fantje jebat ga,treba se je zavedat,da niste boga za jajca prjel če igrate en kurčev in-line) se vidi kašen odnos maš ti in še nekateri ledenjaki, ne vsi ampak nekateri. Prideš mal odigrt(frajarit), nam ki bi radi kaj dosegl v tem športu pa praviš da smo sami nesposobneži.

Mogoče (upam) bo čez nekaj (kar veliko) let in-line hokej postal pomembnejši kot hokej na ledu, kar se je zgodilo že v sosednij Italiji. Potem se bodo in-line hokejist hodili zajebavat čez zimo na led.

Premisli kako bi se počutil, če bi se to že dogajalo.

Ajd

ne bit prou preveč pametem gorenc.ker in line hokejist bi šel tvegat življenje na led.tisti ki nima nič v glavi.in line ne more prehitet hokeja na ledu . ne sloveniji, ne v italiji(ga ni prehitel) niti nikjer drugje.mogoče kje kjer nimajo možnosti priprave ledu.tako da še enkrat :eno brez drugega ne gre.amen.

goma

ej do mojga odnosa do in-line si lahko čisto tiho,ker nimaš pojma kdo sem in kaj počnem.Lahko pa ti povem,da ne hodim na tekme frajarit in za informacijo ti lahko povem,da sem letos odigral čisto vse tekme,kar pomeni da mi in-line neki pomen.

ma kdo ma kej proti ledenjakom!! zarad njih se igra inline dva pofukana meseca in pol ti še težijo travar neumn mi boš kaj naredu pol pa ne bom mogu igrat pozimi na ledu uweee…uweeee!! kakršn odnos majo nekateri seveda ne vsi to sam škoduje razvoju, nej igrajo kdo jim brani me zanima kolk bi jih pršlo če bi sezona trajala malo dlje….

nikoli ne boste dosegli take stopnje v in line kot pa ledenjaki tako je in tako bo ostalo pa ce se nevem kako trudte!!!konc debate

Ti boš vedu pederčina.

ja sej ves da pedri vse vemo!!vem tud to da ti tud nisi nevem kako sposobn!!!hahahahahaha

vem da nism spoesoben pedr ampak mi gre bolj hokej.
Ne vem zakaj ampak med pedrise ne počutim dobro

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close