Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek 0,5{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} DOHODNINE ZA PEDIATRIČNO!!!

0,5{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} DOHODNINE ZA PEDIATRIČNO!!!

Mogoče bi pa moral razmislit in namenit ta del dohodnine za pediatrično kliniko. Res da bajta že stoji, ampak verjetno bo treba nabavit še kako opremo. In pri nas bo to trajal še 100 let 🙂 Žal!
M

pa ne zaradi tega, ker država ne bi imela denarja, ampak zato, ker se bo spet zavleklo pri razpisu za opremo in bo trajalo pet let, da jo sploh opremijo 🙁

Menim, da je bilo denarja za ta namen zbranega že ohoho. Pa je (vsaj deloma) poniknil. Sem mamica dveh otrok, sploh s prvim sva bila nekaj mesecev “obiskovalca” obstoječe PK, pa vendar svejega deleža dohodnine ne bom namenila v ta namen, pač pa društvu, za katerega sem prepričana, da bo šel denar res za pravi namen.

LP

----------------------------------------------------------------------------------------------- Naučil sem se, da nihče ni popoln dokler se ne zaljubiš vanj. (Andy Rooney) ------------------------------------------------------- Slovenec ti odpusti vse, samo uspeha ne! :)

Ma ja. Toliko prostovoljnih prispevkov je že bilo za pediatrično, pa še vedno nič. Bi moral nekdo razmisliti o racionalni porabi denarja. Sploh pa gre za projekt, ki naj se ne bi financiral s prostovoljnimi prispevki, ampak bi morala za to prispevati država.

Obstoječa pediatrična res ni ne vem kaj.
Ampak osebje je takšno kot se šika!
Že zaradi njih bi bilo pametno razmisliti o teh 0,5{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}.

Zanima me, kaj bi se zgodilo, če bi javnost pritisnila in bi zahtevala razgrnitev stroškov in podatkov o porabi že doniranih sredstev……

Vseeno bom svojih 0,5{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} namenila drugemu zavodu.
Pediatrična je in bo od mene dobila druga sredstva.

LP, V. =˘=˘=˘=˘=˘=˘=˘=˘=˘=˘=˘=˘=˘=˘=˘=˘=˘= Ste že slišali, da ni nihče popoln??? =˘=˘=˘=˘=˘=˘=˘=˘=˘=˘=˘=˘=˘=˘=˘=˘=˘=

Osebje je vsaj po mojih izkušnjak povsod OK, tudi na očesni in tudi na nevrološki kliniki, pa čeprav je NK kot zgradba in oprema katastrofa.

Moj denar pa dobi društvo, za katero vem, da ga bo dobro porabilo v korist svojih članov in za izboljšanje njihovih življenj.

LP!

Jaz jih ne bom namenila njim. Ko bo pokazano kam je zginil denar zbran do danes in bodo odgovorne osebe odgovarjale pa z veseljem še kaj prisepvam.

“Društva za pomoč prezgodaj rojenim otrokom” tudi ni na seznamu!?

se strinjam..

mislim, da se je zbralo denarja že za 3 pediatrične

ps: lokalnemu judo klubu pa tudi ne bom darovala

Da, kot je omenil že nekdo pred menoj, Nevrološka klinika je prava katastrofa …

Hay.
Tudi jaz iščem društvo za pomoč prezgodaj rojenim otrokom. Upam da se bo še priključil seznamu.

Jaz bi ta delež namenila v “društvo za nadzor porabe javnih financ” :))))

O tej pediatrični je bilo popisanega že na tone papirja.

Zanimivo, denar se zbira in hkrati ponikne – komu in kam se ve, pa nihče ne odgovarja.

Še dobro da so vsaj zaposleni na zdajšnji pediatriji človeški ker razmere so katastrofa.

Za ta hohštaplarski projekt pa ne dam niti centa.

New Report

Close