1. liga in 2. liga
Katere ekipe bodo nastopale v 1. ligi in 2. ligi?
mislm,da v prvi kr prbližno iste kot lansko leto.Sem pa zadnjič neki slišal,da naj bi troha vendarle igrala.(bomo videli).Juro,kje bot pa vi igral?
Če bo vse po sreči se lahko naslednje leto nadejate nove ekipe v 2 ligi, Kasaze Sharks!!! 🙂
Ja menda da bomo letos kr v prvi ligi igral
letos se bo pa treba res truditi
kej je pa to za ena ekipa s ket pa ste
okolica Žalca bol natančneje (okolica Celja)… delamo na tem da bi se lahko drugo leto pridružli 2 ligi…upamo da nam bo uspelo
ej a mi lahko gdo zaupa koliko vas je prišlo stroškovno nastop v 2. drž.ligi?
liga baje stane 220 tisočakov, mene pa zanima kolko ste porabili za potne stroške in podobne stvari čez celo sezono?
Koliko so tocno prisli potni stroski tezko recem, vendar si lahko kar izracunas – imas 5 lokacij (5 vikendov) – lani so to bili Rence, Medvode, Tolmin, Tabor (samo je bilo prestavljeno na Gradiant, kar je 5 km stran), Slovenske Konjice. Seveda pri racunanju ne pozabi cestnin…
Potem je pa vse odvisno od razporeda in pa od kje si. Nam recimo je bilo dobro to, da smo igrali 3 tekme v Medvodah in 4 na Gradiantu za kar so nas potni stroski prisli enako kot ce bi sli nekam na pijaco, medtem ko smo v Slovenskih Konjicah igrali le dve tekmi na isti dan. Se najslabse je bilo pa to, da smo imeli v Tolminu dve tekmi – eno v soboto zjutraj in eno v nedeljo zjutraj… Glede na to da smo tam zabili sotore in tam prespali smo prihranili kar nekaj stroskov…
Skratka da ne bom dolgovezil – potni stroski so cisto odvisni od tega od kje si in kaksen imas razpored tekem, pa tudi to koliko vas je in kako potujete… Ce se vas stlaci po 5 z opremo v en avto, je pac ceneje 🙂
Sicer pa mislim da smo mi porabili dosti vec za hrano in pijaco kot pa za same potne stroske…
Forum je zaprt za komentiranje.