Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek 1. maj

1. maj

Rad bi spoznal simpatično, urejeno in resno damo za kak krajši dvo ali trodnevni izlet med prvomajskimi prazniki. Ker sem samski, se ne bi branil niti bolj intimnega druženja – seveda, če bi bila za kaj takega obojestranska simpatija in želja. Moj mail: [email protected]

64 letni gospod išče damo. Pa si pozabil napisat koliko mora biti ta dama stara. Tudi tvoji let ali kako?

Mislim, da je bolj ali manj jasno, da mora biti mojih let.

Torej nekje med 60-70 let?

A ni jasno iz imena avtorja, da naj bi to bilo okoli 40? 🙂

Pa ful mora biti Resna…..da bo kar med rjuhe skočila s prvim, ki bo mim prišel….to je
ziher dober pokazatelj resnosti….

Skela, ponuja se ti priložnost, da bi lepo preživela prvomajske praznike, ti pa tako… 🙂

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Skela, ponuja se ti priložnost, da bi lepo preživela prvomajske praznike, ti pa tako… :)[/quote]

Jest imam rezervacije že od srede februarja…..

Prvi maj 2010 je bil zame nekaj ne verjetnega bili smo na dobelnem malo smo se ga napili .
Vendar bila je veselic z plesom ven dar pri so sednji mizi je sedela lustna urejeno dekle ki mi je bili fulj vseč .
Imel sem tremo kajti sedela je sama nevem kaj mi je bilo da jo nisem prosil za ples .

Jebi ga Joža. Ne moreš imeti vseh. Še dobro, da imaš kdaj tremo in pustiš kakšno punco še za ostale… 🙂

Upam da se spoznava kje na veselici da te povabim na ples .
Samo da ne boš tako ukregala kakor meje ena oseba da te moram pustiti na miru .
Srčno te bi rad spoznal mislim da si fulj lustna punca kot sanjam da se rada rihtaš zame .

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close