Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Poroka 1.poročna priča

1.poročna priča

živjo
juilja bom bratu poročna priča na poroki.Ker sem prvič v taki situaciji, pravzaprav še nisem bila nikoli na poroki.me zanima kje bi lahko izvedela vse detajle, kaj so obveznost priče, v celotnem poročnem obredu in nasploh…kje bi si to lahko prebrala.
ker sem malo večje postave in težko dobim obleko, me zanima kje bi si lahko kupila obleko.je bolje da si jo dam narediti?
mam 180 cm in nimam pojma kaj naj oblečem.vem samo to da nočem minike,ali hlač.
hvala za vse nasvete.

živjo ewy…

tudi sama imam 181 cm, pa še kil preveč 🙂 pa tudi jaz sem bila 2 leti nazaj priča svojemu bratu in prej nikoli na nobeni poroki 🙂 bilo mi je grozno ker sploh nisme vedela za kaj se gre 🙂 no napravljen sem imela siv kostimček …dolg rekelček in pa krilo malo nad kolenom….bilo je pa konec septembra tako da je bilo kar v redu ker nibilo tako vroče..spodaj pa top…no če bi bilo poleti bi si vrjetno omislila kako dolgo obleko, tako plahutajočo…mislim da visokim ženskam zelo pristajajo dolge obleke…pa ni treba da je načičkanain rožasta..laho izbereš kako fino blago in si daš zašiti….glej samo da ne boš čisto zasenčila neveste 🙂
no kaj pa bo tvoja naloga kot priča pa ne vem točno, ker ne vem kaki so pri vas običaji…jaz nisem imela kake posebne naloge…le nevesto sem mogla pazit da jo niso ugrabili ( no potem je ušla sama skozi okno wcja! katastrofa..z bratom sva jo kar hotela pustiti tam kjer je!) pa potem sem morala plačati za šopek ki so ga ukradli…drugače pa nič posebnega….ponekod priče plačajo fotografa ali pa šrango ali pa ne vem…najbolje da se z bratom pogovorita kaka naj bi bila tvoja vloga in potem bo vse jasno 🙂

pa veliko zabave!

lp, lara

LP!
Kaj pa šivilja?

Anja

hvala za nasvet.tudi pri nas sem slišala da priče plačajo kosilo ki sledi poroki.pa gotov paše zraven še kaj drugega.se mogoče dobi kakšna knjiga na to temo? tko za splošno izobraževanje.
v ljubljani sem gledala obleke, pa so zelo drage,zato tudi sama premišjujem da bi si jo dala narediti,pa imam pomisleke,ker se bojim da šivilja na bo zadela tisto kar bi rada.
rada bi nekaj modernenga, lahkega, ki mi bo prišlo prav še v normalnem življenju.mogoče oblekoco do kolen, ki bi bila preklana.??
sem v veliki dilemi,ker bi rada da bi vse izpadlo tako kot mora.
ponavadi se trudim, pa nato vse izpade ravno obratno,kot bi moralo.

Če dobiš modno kreatorko ti nariše in potem se sama odločiš ali ti odgovarja.
Anja

prej si rekla, da nočeš minike? V glavnem jaz ti svetujem kaj modernega, mladostnega, bolj sproščenega mogoče malo “odštekanega”. na mladih puncah mi niso všeč kaki resni kostimi, sakoji in take stvari, da potem punce zgledajo kot “omike”. Verjetno imaš nek svoj stil oblačenja, ki mu sledi tudi ob svečanih priložnostih. Ponekod, na kakih bolj “gala” porokah so v praksi tudi večerne obleke. Sama veš, na kako poroko greš! Praviš da si visoka 1.80. To je super. Če nisi močna, potem imaš gotovo manekensko postavo in si lahko privoščiš kaj ekstra. Izkoristi svojo višino. Upam ,da boš lepo izbrala in se boš fajn počutila. Svetujem ti obisk Emporiuma. tam se dobi kaj posebnega-modernega…

New Report

Close