Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek 1.vprašanje

1.vprašanje

A je slučajno tu še katera devica al devičnik(to me niti ne zanima pravzaprav….;-)))

Hmmm… Zakaj se ni nobenega odgovora? 😉

_____________________________________________________________________ All I want is less to do, more time to do it, and higher pay for not getting it done.

Najbrž tisti,ki so pred postavitvijo vprašanja……zdaj v akciji,da bodo ponosni napisali,da niso.
😉

Hehehe :)))))))))))

_____________________________________________________________________ All I want is less to do, more time to do it, and higher pay for not getting it done.

Ti pa tud zlez počas na njega……..da boš pol lahko izkušnje izmenjevala!

Hmmm… Fizicne ovire, dragi moj, fizicne ovire….

Saj je še kak v bližini oštja,a boš do smrti zvesta hudiča!?
😉

Hmmm… Dobro vprasanje… Ampak trenutno sva z Micko sami, tako da… 😉 :)))) Ni nikogar dalec naokoli 😉 :))))

Poglej skoz okno…..v sosednjem bloku jih je najmanj 20,ki bi te demantirali!
😉

Ma a si hodil spet kaj tu okoli, pa nisi povedal? Kako ves, da je blok za nami? 😉 :))) Samo teh 20 jih je vseh vsaj 10 let mlajsih in se niso za uporabo 😉 :))))

Ne jih podcenjevat!
😉

Eja, dokler mi kepe in pedarde mecejo, se pogovarjamo samo preko organa vlasti 😉 :))))

Tist je pa bil vedno med moškimi nogami!
;-))))

Pardon – policije 😉 :)))). Sicer pa… Tudi drzi 😉 :)))))

Saj veš, da nisem več devica.

Kako naj vem,če ni dokaza?

Saj čutiš;) in ne laži, da ne

Jaz NIKOLI ne lažem.
Čutim pa……in to me mal bega zdej…………….

Prej si rekel da ne čutis;),zato sem rekla da lažeš, sedaj si priznal, da čutiš,okej ti je potem vse oproščeno, rekla sm ti da ti bo lepo,iz zbeganosti boš kmalu začutil še uno prijetno ščemenje ob misli name;) Saj veš, da vedno uganem,vem, zato samo uživaj dalje;)

Zdaj sem pa začutil….uživaj dalje?
Bolj se bo treba skrit ti……..;-)

Dragi, saj vidiš , da se sploh nisem hotela skrivat, da sem ti v vsakem postu dala nekaj mojega, ne skrivam se , le čemu, želim , da me čutiš in to sm dosegla;),haha;)

Zakaj je bilo potrebno nick spreminjat pol?

Zato, da kljub vsemu ne veš vsega, mogoče se samo delam, da sm ona, mogoče sem res;), mal iskre sem želela unesti na ta forum in vidim, da mi je ratalo, kot vedno;), mogoče pa le ti vidiš u meni njo, kot u vsem novih, ki se tukaj pojavljajo in prevzamejo njej stil-slog;), le zakaj, si jo še vedno tako želiš, jo pogrešaš;)

Ne bo odgovora tu!

Vem in prav je tako,itak vem;)hihi

New Report

Close