Najdi forum

Splash Forum Koronavirus 10{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} ima simtome

10{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} ima simtome

Vsekakor so ukrepi popolnoma neupraviceni in so tu z drugim razlogom, ki je ze poznan, samo se izvaja postopona, da se ljudi pripravi na to oz da za zaba ki jo zelis skuhat, ne pobegne iz lonca, moras vodo segrevat pocasi.
[/quote]

Evo, v Bjelirusiji bi se pocutil kot doma
Kot clovek
Ljubljeni vodja Lukasenko ima prakticno identicna stališča…
Da nisi ti on ?
🤣

https://youtu.be/yyg6xkNq-Ng

Pred razglasitvijo epidemije, je najprej ena ostala na bolniški, nato druga. Sedaj se herojno obnašajo, da lahko delajo od doma. Bacile smo brez tem vsi pokasirali pred razglasitvijo. Vse pa skrbi, kako bodo preživeli. A bodo plače tudi v bonih, ko minejo bonboni …

Od vedno sem vedem, da si bedak. Nisem pa vedel, da si vecji bedak od vecine.
[/quote]

Bom vzel kot argument. 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Dva meseca nazaj sem bil po Prekmurju, biznis, vsi kasljali in smrkali, ena blondinka, sem si zapomnil, imela oči zelene je še kihala na veliko, hehe. Zato imajo malo okuženih med ljudmi, so vsi že preboleli. 😷😁

Na Kitajskem jih skrbi, ker zadnjih 30 okuženih, sploh nima simptomov. Kaj virus namerava? Se nam je res prilagodil, da bo živel z nami. Tam kjer se je začelo, se tudi nadaljuje. Na srečo nimajo smrtnih primerov.

Bom vzel kot argument. 🙂
[/quote]

Bolj kot kompliment no.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Od teh je že sto pozdravljenih .ali več že.

New Report

Close