Najdi forum

Splash Forum ‘Teorije zarote’ 10 mrtvih v Nemčiji v 4 dneh od cepljenja s cepivom Covid-19

10 mrtvih v Nemčiji v 4 dneh od cepljenja s cepivom Covid-19

Nemški strokovnjaki preiskujejo, da je 10 ljudi umrlo kmalu po cepljenju proti novi koronavirusni bolezni, pokojniki pa so bili stari med 79 in 93 leti.

https://www.republicworld.com/world-news/europe/10-dead-in-germany-within-4-days-of-covid-19-vaccine-inoculation-probe-ordered.html

GLAVNI MEDIJI ŠUTE!!!
Na Norveškem je po prejemu cepiva od ameriškega podjetja “Pfizer” in nemškega zagonskega podjetja “Biontek” umrlo 23 ljudi, je sporočila norveška agencija za zdravila.
Ti primeri ne bi smeli vznemirjati, jasno je, da ima cepivo rahel dejavnik tveganja, z nekaj izjemami, ko gre za starejše bolnike s šibkejšo imunostjo,” je dejal predstavnik norveške agencije Steinar Madsen, poroča televizija NRK.
https://legemiddelverket.no/nyheter/meldte-bivirkninger-etter-koronavaksine-pr-14-januar-2021?fbclid=IwAR11XlPeSQdFj2DWpo7R-KwGDq_xuHuJhEkGxplf4LecJbb9lqOwy3ToJV8

https://www.youtube.com/watch?v=MzXM2aTRR38&fbclid=IwAR3NUnK-QnVS5ISDzbLOzP2WOdibAnen6d3SnhOVJIFLAuEZqlMDdC8VvFs

NAŠI- https://www.zurnal24.si/zdravje/na-norveskem-je-23-oseb-umrlo-po-cepljenju-360208

Razumljico, saj njihov imunski sistem bi bil dovolj močan da se brani pred virusom v cepivu. Sevda nakladajo da cepivo ima rahel dejavnik tveganja.. valda ne bodo pritnali da je odvisno od nasega imunskega sistema kaj se bo po cepljnju dogajalo..

… cepivu ni nobenega virusa, vsaj to bi si lahko razjasnili. Slo medija pa nič, seveda. Predvsem pa to zamerim zdravnikom, ki nič ne rečejo. Ali jim je res vseeno za nas?

https://www.zurnal24.si/zdravje/na-norveskem-je-23-oseb-umrlo-po-cepljenju-360208

Mediji pišejo, samo vi ne berete.

Sej sem dal link do žurnala (za moje pojme to ni glavni medij)
To bi moralo bit na tele-viziji.
Ma seveda nebo, ker odvrača od cepljenja.
Biznis je biznis.

Ko je smrt zaradi cepiva, vedno je isti odgovor..
Morda gre za naključje, vendar nismo prepričani,” je za BMJ povedal Steinar Madsen, medicinski direktor Norveške agencije za zdravila (NOMA) .

Če pa je covid, nema “dvoma”

https://www.bmj.com/content/372/bmj.n149?fbclid=IwAR1SxdLcdytzzuQ1xbLyhCfdRpgLNS2ayaJWB8qUywiWK_A5XfKOhYS5gXU

Torej? Sam si prilimal link in naredil temo… Kaj lahko rečeva? Da je zelo varno cepivo a ne? Samega sebe si zaštihal frajer. Očitno nisi pogledal smrtnosti pri ostalih cepivih. Celo za tetanus je smrtnost večja ;;)) Vidiš kako si pritegnjeno a? In ti to objavljaš gor, ker misliš da si revolucionar?

gospod Vagabund Vaga Stručnjaški, prof. dr. vesoljske in mravljične znanosti univerze Ghonisenekam in pogodbeni sodelavec na inštitutu Ropotalne medicine, kjer predava iz predmeta Ghlupi možgani gospodinj diplomiral iz novega človeškega organa Malina Felicus, doktoriral iz nožnih prstov medvedjih šap Specializant oddelka za človeško blato in njegovo možno pretvorbo v plastelin pri mednarodni organizaciji DREKOPEK University

Alo multinick lažnivec i manipulator Glupid dejstvoje, neučakana, spizdi.

Ne oglašaj se na moje teme, prvo kot prvo začeneš žalit, s tem pokažeš svojo naravo.
Jaz pa bi ti rad pokazal kako se da spremenit ta tvoja narava, pridi v živo pa me probaj žalit.
Žvajznem te, parkat, pa boš takoj bolj kulturen. Jel ti jasno?

Seveda te motim. Jasno. Si končno uvidelo, da ti za vsako laž prilimam dejstva? Kot drugo pa – kot vidiš pišem samo in edino prijavljen, tako da z multiniki nimam nič.
Kot tretje, zelo ampak zelo smešen si, ker se niti ne pozanimaš o dejstvih, zato postajaš izjemno in vedno bolj neverodostojen,
kot četrto pa – mislim da si ravnokar grozil s fizično silo?

gospod Vagabund Vaga Stručnjaški, prof. dr. vesoljske in mravljične znanosti univerze Ghonisenekam in pogodbeni sodelavec na inštitutu Ropotalne medicine, kjer predava iz predmeta Ghlupi možgani gospodinj diplomiral iz novega človeškega organa Malina Felicus, doktoriral iz nožnih prstov medvedjih šap Specializant oddelka za človeško blato in njegovo možno pretvorbo v plastelin pri mednarodni organizaciji DREKOPEK University

Seveda te motim. Jasno. Si končno uvidelo, da ti za vsako laž prilimam dejstva? Kot drugo pa – kot vidiš pišem samo in edino prijavljen, tako da z multiniki nimam nič.
Kot tretje, zelo ampak zelo smešen si, ker se niti ne pozanimaš o dejstvih, zato postajaš izjemno in vedno bolj neverodostojen,
kot četrto pa – mislim da si ravnokar grozil s fizično silo?
[/quote]

Kje pa je tu kakšna laž?

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Tiho so pa iščejo načine kako žlahto cepiti preko vrste. Predvidevam da ima nekdo pri 85-ih s 15- imi kroničnimi boleznimi ki prejme cepivo in se mu imunski sistem zažene lahko težave, spoznam se pa ne. Lahko bi se pa samo mlajši cepili pa se njim ne bi bilo treba.

S takimi kot ti ne gre ne z lepo ne z grdo besedo, gre le z silo, ja če bi me tak žalil v živo, bi te žvajznil, kateri del nisi razumel?
Dejstvoje, GlupiD, Neučakana, samo se igraš z nicki, spizdi ti in tvoja manipulacije junak za tipkovnico.
Taki kot ti so navadne revice.

Tiho so pa iščejo načine kako žlahto cepiti preko vrste. Predvidevam da ima nekdo pri 85-ih s 15- imi kroničnimi boleznimi ki prejme cepivo in se mu imunski sistem zažene lahko težave, spoznam se pa ne. Lahko bi se pa samo mlajši cepili pa se njim ne bi bilo treba.
[/quote]

Zakaj bi se komu sploh bilo treba cepiti? Pri tako nizki smrtnosti zaradi Covida, ne s Covidom, je cepljenje z nepreizkušenim cepivom neumnost.
85-letnikom se imunski sistem ne bo več kaj dosti zagnal. Za to je veliko dokazov od drugih nalezljivih bolezni.

Torej? Sam si prilimal link in naredil temo… Kaj lahko rečeva? Da je zelo varno cepivo a ne? Samega sebe si zaštihal frajer. Očitno nisi pogledal smrtnosti pri ostalih cepivih. Celo za tetanus je smrtnost večja ;;)) Vidiš kako si pritegnjeno a? In ti to objavljaš gor, ker misliš da si revolucionar?
[/quote]

Še vedno kolebam, ali bi se cepila ali ne.
Dan ali dva slabšega počutja, temperature, bolečin ali občutljivosti na mestu vboda ne smatram za redne posledice, ki bi mi preprečile cepljenje.
Kake so okvirne dolgoročne posledice, se že kaj ve? Kaj bo čez leto, dve, pet, glede na to, da je ta tehnologija v tem cepivu prvič uporabljena v praksi?
Ker ima mož MS, spremljam stanje in vem, da so imeli še ne tako zelo dolgo nazaj nujen odpoklic zdravila, ki je po vseh testiranjih in dolgih protokolih prišel na trg, pa se je izkazal kot smrtno nevaren (Zinbryta).

Še vedno kolebam, ali bi se cepila ali ne.
Dan ali dva slabšega počutja, temperature, bolečin ali občutljivosti na mestu vboda ne smatram za redne posledice, ki bi mi preprečile cepljenje.
Kake so okvirne dolgoročne posledice, se že kaj ve? Kaj bo čez leto, dve, pet, glede na to, da je ta tehnologija v tem cepivu prvič uporabljena v praksi?
Ker ima mož MS, spremljam stanje in vem, da so imeli še ne tako zelo dolgo nazaj nujen odpoklic zdravila, ki je po vseh testiranjih in dolgih protokolih prišel na trg, pa se je izkazal kot smrtno nevaren (Zinbryta).
[/quote]

Pozdravljena.
Oprosti, nisem bil dva dni na forumu in nisem videl tvojega zapisa. Poglej, ne vem kaj naj ti rečem. Poznam zgodbo z Zinbryto ja… Na žalost.
Kar se tiče cepiva se ve toliko, kot je pač dano ven, skriva se tu nič. Je pa tako, da (to je zgolj moje mnenje) da toliko je že preverjeno, da škoduje ne. Najhujše je pa, da se bodo učinki (če je pozitivno) pokazali kasneje.
Še vedno se ne ve, koliko je res učinkovito. Mi že lahko postavljamo neke tendence in rečemo aha, zdaj smo jih 30 cepili in teh 30 ni zbolelo za korono. Ampak mogoče tudi drugače ne bi zboleli.
Bolj bo kriza, če bomo vsi pocepljeni, čez eno leto pa spet vsi bolni. Torej tudi dolžina zaščite (obdobje) se bo videlo verjetno kasneje.
Odločitev je seveda tvoja, dokler je še tvoja, saj ko se bo treba (če se bo) potem se bo pa že cepilo.
Jaz (moje mnenje) je, da cepivo škoduje ne, koliko bo pa res pomagalo, bo pa čas pokazal. Definitivno je treba poskusit, ker takole življenje ne more it več naprej. To ni več življenje, to je stanje, ko ni bilo niti med vojnami.

dej bejži manipulatir lažljivi.

Dobr se ve da bodo nekaj ljudi zaradi tega sranja sparvili na drug svet in s tem pošteno nategnili .
Naj go nijo svoje tudi mi imamo pravico go nit svoje.
Se ne bom cepil ,če se bom pa moral , bo pa odmerek cepiva špricnil mimo mene.

New Report

Close