Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek 1000 otrok za Slovenijo

1000 otrok za Slovenijo

Na najdi.si sem naletela na tale link:

Se mi zdi fajn…:))))) Zanimiva ideja..

:))))

Križana gora!!!!!

meni je pa akcija kr neki … malo mimo… en vikend bo šlo dva tisoč slovencev in slovenk v nek hotelski kompleks… seksat…

sicer pa imajo prave cvetke… zadnjič je klicala ena gospodična in pravi, da bi rada prijavila svojo partnerko :))

No ja, ne vem kaj si naj mislim. Ministrica jo itak mora podpirat, glede na njihova prizadevanja, drugače pa mislim, da mora vsak pri sebi vedet, če je čas.

Je pa zanimiva ideja. Zberimo se in gremo skupaj delat otroke. Ali bodo slovenske porodnišnice zmogle naval?

_______________________________ "Umazanija z rok se lahko umije, z duše pa nikdar." - N. S. Hruščov

Ah, ja, in prav vse prijavljene bodo ravno takrat imele plodne dneve….

Najbolj me pa zanima, kako bodo preverjali,a li so pari dejansko namenili noč temu, ali pa so, oboroženi s kontracepcijo, le za eno noč pobegnili od mulcev, ki jim parajo živce doma ;))))))))))))))))))))))

Ja pa res bodo preverjal, pa še potrdila bodo dajal…. A si tko mislila?

bedno¸:(

Ma sej ni v tem fora no. Ne vzemite vsega tako dobesedno.

V oddaji vsako jutro govorijo o rodnosti in možnih rešitvah za dvig slovenkse rodnosti. Tako je bilo nam razloženo. Tudi našo peticijo predstavljajo saj zadeva pribl. 1900 dojenčkov na leto samo zdravljenje neplodnosti.

Meni se zdi super iniciativa. Država mora namreč porihtat marsikaj zato, da bojo pari imeli več otrok.

Vse skupaj je pa malo začinjeno s to akcijo, da je pač medijsko malo bolj zanimivo.

Hm, meni se tudi zdi zanimiva, a na drug način. Nekako “butasto-zanimiva”.

Mene spominja na tiste množične poroke v Južni Koreji ali Kamerunu… ne, hvala, brrrrrr, me kr zmrazi.

“V ta namen se prijavljajo za sodelovanje v t.i. »največji ljubezenski noči«. Ta bo v enem izmed hotelskih kompleksov v Sloveniji. Radio Center bo poskrbel za hotel, za prenočišča (sobe) za izbrane pare, za večerjo in za zabaven del srečanja.”

:))))))))))) ok, se bomo eni prijavili samo zaradi sprostitve :))))) Saj menda ne bo nihče preverjal naših žepov za kakšne ev. kondome ali celo po BB-jevsko kukal v postelje, ne 😉 Ker midva si zelo želiva še enega otroka, ampak finančno ne znese! K*rc pa taka akcija, če je država od temeljev naprej gnila 🙁

Ja, saj ni problem v tem, problem je v denarnici.

_______________________________ "Umazanija z rok se lahko umije, z duše pa nikdar." - N. S. Hruščov

Kako bodo pa preverjali, ali so pari res seksali ali niso?

Bi jih morali spravt vse v eno dvorano, da ne bi kdo goljufal.

New Report

Close